Industriële badkamer

Super leuk dat je op zoek bent naar een nieuwe badkamer! Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komen waarschijnlijk heel veel nieuwe dingen op je af. Voor mensen die niet eerder een nieuwe badkamer hebben uitgezocht kan het lastig zijn om dan de rust en het overzicht te bewaren. De stijl bepalen waarin je de nieuwe badkamer wilt uitvoeren is misschien wel het belangrijkste startpunt. Een vaak voorkomende vraag is er in onze showroom naar de industriële badkamer, meerdere klanten per week vragen naar een badkamer in de industriële stijl . Maar wat een industriële stijl precies betekent is voor ons nog steeds een raadsel. Wij nemen je daarom mee door onze showroom en geven aan welke verschillende elementen ervoor zorgen dat een badkamer de gewenste industriële look krijgt.

Industriële badkamers in de showroom van Voortman
Tegels voor een industriële badkamer

De tegels

Grijze tegels zijn vaak terug te vinden in industriële badkamers, vaak zijn deze tegels afgewerkt met een betonlook en hierdoor creëer je een echte robuuste uitstraling. Door de betonlook creëer je meteen een bepaalde industriële sfeer in de badkamer. Maar toch zijn er nog heel veel verschillende tinten grijs, wij hebben zoveel soorten en maten tegels voor jou beschikbaar in onze showroom. In onze tegelshowroom hebben we een groot gedeelte afgezet voor onze tegels en vloeren, bij Voortman Assen vind je vast de juiste tegel of vloer voor jouw badkamer.

Steigerhout

Steigerhout is een ander element dat ervoor kan zorgen dat een badkamer snel een industriële sfeer krijgt. Natuurlijk denk jij nu meteen, hout kan toch niet in een vochtige ruimte? Wij raden zeker niet aan om onbehandeld hout te gebruiken in je badkamer. Vooral omdat de badkamer heel erg vochtig wordt. Wij hebben veel verschillende soorten hout en houtlook badkamermeubelen die er wel heel industrieel uitzien en die ook daadwerkelijk tegen vocht kunnen. Hout is super mooi te combineren met een betonlook tegel, door dit te combineren krijg je toch een gezellige, warme sfeer in de badkamer. Wij luisteren naar jouw wensen, dus of je nu laden of kasten of juist allebei wilt; bij Voortman Assen is het echt allemaal mogelijk!

Steigerhout is een echte trend in een industriële badkamer
Een mooie douche en bepaalde kranen voor een industriële sfeer

Douche en kraan

Moderne kranen met een super ruime regendouche, deze elementen passen perfect in de industriële badkamer. Vaak zien we dat er gebruik gemaakt wordt van zwarte, gun metal of rvs kranen. Hier zijn dus ook de donkere- en grijstinten in terug te vinden. Mooie opbouw kranen passen echt goed bij een industriële stijl. Deze kranen geven het geheel echt een robuuste uitstraling, precies wat je zoekt denken wij!

Inloopdouche

Een inloopdouche is eigenlijk niet meer weg te denken uit de badkamers, ook in de industriële badkamer komt de inloopdouche perfect tot zijn recht. Door gebruik te maken van glazen wanden scherm je de inloopdouche mooi en subtiel af, hierdoor creëer je een volledig aparte ruimte. Wanneer je een zwart stalen frame erbij kiest, kan je ook de inloopdouche geheel omtoveren in de industriële stijl.

Inloopdouche bij Voortman Pesse
Albert laat u graag de verschillende industriële showroommodellen zien

Ontwerp en contact

Voordat je de industriële badkamer bestelt, wil je weten hoe deze er uit zal komen te zien. Onze experts kunnen jouw badkamer helemaal naar wens uitwerken in een fantastisch 3D ontwerp, hierdoor kan je je nog beter voorstellen hoe je badkamer eruit komt te zien.

Wil jij ook een ontwerp voor je nieuwe badkamer laten maken door Voortman Assen? Dan is het gemakkelijk om even een afspraak te maken, dan hebben onze experts alle tijd voor je. Een afspraak maken en contact met ons opnemen kan heel gemakkelijk online of door even met ons te bellen. Wil je gewoon even rondkijken in onze showroom in Assen, dan ben je natuurlijk gewoon van harte welkom!