Badkamer gadgets

Een badkamer uitzoeken is echt een lastige taak. Elke dag zoeken op Pinterest kan inspiratie geven maar ook een stuk lastiger maken. Zodra je enige inspiratie hebt voor de stijl en het uiterlijk van je badkamer, komen er nog veel meer vragen op je af. Bij Voortman Assen helpen we je graag van A tot Z door het hele proces van het uitzoeken tot het plaatsen van jouw droombadkamer. Hier horen natuurlijk ook de nieuwste badkamer gadgets bij, geloof ons: Dat zijn er nog veel meer dan je denkt! Hieronder hebben we het over een aantal:

De nieuwste technologieën in de badkamers van Voortman Pesse
De mooiste douchecabines bij Voortman Pesse

Douchecabine

Naast onder andere de welbekende inloopdouche, zijn er ook heel veel andere mogelijkheden voor douchecabines. Het grootste voordeel aan een douchecabine is dat je de ruimte volledig afsluit en dus volop kunt genieten van de warmte van het douchen. De douchecabine is ook mogelijk in vele verschillende uitvoeringen. Je kan kiezen voor een douche met heerlijke massagestralen of een stoomdouche. Zo realiseer je eigenlijk een privé wellness in huis. Waar jij heerlijk kan gaan ontspannen. Dat is toch super?

Regendouche

Een belangrijk element in de nieuwste badkamers is toch wel de regendouche, een grote douchekop waarbij het water op een natuurlijke manier op je terecht komt. Het is echt net of je in de regen aan het douchen bent, maar dan heerlijk warm! Voortman Assen heeft verschillende soorten regendouches in de showroom klaar staan voor jou. We hebben meerdere ruimtes, waar je de verschillende douchekoppen kunt zien en hierdoor is het makkelijker om de juiste keuzes te maken voor in jouw badkamer.

Regendouches zijn helemaal niet meer weg te denken uit onze badkamers
Sunshower

Sunshower

Een hele leuke toevoeging aan onze badkamer gadgets is wel de sunshower, een soort zonnebank voor onder de douche. We hebben in ons assortiment verschillende soorten op het gebeid van sunshowers. Zo kun je kiezen voor een sunshower die alleen infrarood licht schijnt of juist één die ook UV licht afgeeft. De Sunshower heeft heel veel verschillende voordelen voor je gezondheid, met name voor je doorbloeding en je spieren kan de sunshower toegevoegde waarde bieden. De sunshower is speciaal gemaakt voor korter gebruik onder de douche, je hoeft dus niet extra lang te douchen om de voordelen ervan te ervaren.

Douchetoilet

Het gebruik van toiletpapier is in de Westerse culturen de normaalste zaak van de wereld. Echter is het maken, gebruiken en verwerken van toiletpapier een behoorlijke belasting voor ons milieu en hier kan je wat aan doen. Het gebruiken van een douchetoilet is daarbij een ideale uitkomst voor zowel jou als voor het milieu. Je hebt geen toiletpapier meer nodig en door het gebruik van de douche krijg je een prettiger hygiënisch resultaat. Vraag in onze showroom in Assen naar de verschillende mogelijkheden!

Douchetoilet bij Voortman Pesse
Badkamer gadgets

Meer gadgets

En natuurlijk zijn er nog veel meer badkamer gadgets op de markt, denk bijvoorbeeld aan de handige spiegelverwarming en designradiatoren om je badkamer net wat strakker te maken. Als het zou moeten, kunnen wij er nog 40 pagina’s over vullen! Dat zullen wij jou besparen. Wil jij toch iets anders weten over de gadgets of wil je weten welke gadgets perfect zijn voor in jouw huidige- of nieuwe badkamer? Neem contact op met onze experts in Assen. We helpen je graag bij het uitzoeken en ontwerpen van jouw badkamer.

Contact met ons opnemen kan heel eenvoudig via onze website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. We verwelkomen je graag in onze showroom in Assen.