Bijkeuken bij Voortman

Het kastenprogramma van Keller maakt het mogelijk om ook een bijkeuken, berg- of wasruimte ook op een mooie manier in te richten. Met de nieuwe serie hoge, onder- en bovenkasten plus kastinrichting kan een persoonlijke bijkeuken op maat worden gecreëerd, waarbij gebruiksgemak en design hand in hand gaan. Verkrijgbaar in alle melaminedecoren én met binnenzijde in kleur (wit, mist of grafiet). De bijkeuken zoals hiernaast afgebeeld is in de kleur saliegroen.

Gebruiksgemak én design

De onderkast voor wasmachine en wasdroger is voorzien van een metalen draagconstructie voor het veilig plaatsen van apparatuur. Je kunt kiezen voor een optie met of zonder draagplateau voor een wasmand. De extra diepe hoge kast is voorzien van een ophangsysteem met haken, voor het opbergen van een stofzuiger en diverse schoonmaakmaterialen. Hoge kast, extra diep, voor wasmand of boodschappenkrat. Met opening voor beluchting. De tussenbodems zijn voorzien van een aluminium bodem.

Contact

Om er zeker van te zijn dat onze keukenadviseurs de tijd hebben om jouw bijkeuken uit te werken tot een 3D ontwerp, en we jou op de best mogelijke manier willen adviseren werken we bij voorkeur op afspraak. Het inplannen van een online afspraak is zo gebeurd. Bellen of mailen mag natuurlijk ook! Uiteraard blijft het mogelijk vrijblijvend een kijkje in onze showroom te nemen om inspiratie op te doen. Tot snel!