Keuken laten ontwerpen en
bestellen bij Voortman Assen

Het kopen van een keuken is een ontzettend leuk en spannend proces! Een keuken koop je niet dagelijks en vaak weet je voordat je dit proces ingaat al wel wat je leuk vindt, maar is het lastig om alle wensen door te voeren in de keuken in jouw huis. Om de juiste keuzes te kunnen maken voor jouw droomkeuken, is het heel erg handig om wat extra ondersteuning te krijgen van een keukenexpert van Voortman Assen. Tijdens het kopen van een keuken is het niet alleen van belang welke sfeer jouw keuken moet krijgen, ook het maken van de juiste keuze in de nieuwste apparatuur is erg belangrijk om de keuken te laten functioneren op de manier waarop jij graag wilt.

Je droomkeuken werkelijkheid laten worden? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Assen; we helpen je graag!

Voortman Assen

Voortman Assen durft te zeggen dat je je verzekert van goed advies op alle onderdelen van de nieuwe keuken. Alle onderdelen van een nieuwe keuken worden meegenomen in het ontwerp van onze experts. Veel van onze experts zitten al jaren in het vak en hebben daardoor heel erg veel ervaring. Onze experts voelen precies aan wat de beste keuzes zijn voor jouw droomkeuken. Een hele strakke keuken, met greeploze kasten en weinig extra accessoires, of toch een landelijke keuken, wij hebben voor iedereen een bepaalde stijl in onze showroom geplaatst. In onze mooie showroom in Assen laten we zoveel mogelijk stijlen en elementen zien voor het samenstellen van jouw keuken. Verschillende materialen, verschillende stijlen en ook de nieuwste technologie in keukenapparatuur. Door alle verschillende mogelijkheden weet je zeker dat je bij het kopen van jouw keuken, de juiste keuzes maakt.

Hoe gaat dat proces?

Een fijn gevoel in onze showroom is voor ons heel erg belangrijk, want in een lastig proces van een nieuwe keuken samenstellen is een fijn gevoel heel erg belangrijk. Met een fijn gevoel kun je de juiste beslissingen nemen die horen bij het kopen van jouw keuken. Wij ontvangen jou hartelijk in onze showroom, een lekker kopje koffie of kopje thee kan hierbij natuurlijk niet ontbreken! Onze keukenexperts nemen je mee in de showroom en laten je rustig wennen, je zal eerst je wensen en budget rustig door gaan nemen. Hierdoor hebben onze experts al enige voorkennis wat belangrijk is bij het kopen van je nieuwe keuken en hebben ze een duidelijk beeld van jouw wensen. Ook is het belangrijk dat de experts van Voortman Assen kennis hebben over de ruimte waar de keuken moet komen. Doordat onze experts duidelijk voor ogen hebben wat er allemaal nodig is kunnen we goed met je mee denken over de opstelling en andere onderdelen van je nieuwe keuken.

Na een rondje showroom zul je nog meer inspiratie hebben van wat je wilt en heb jij voor ogen wat wij kunnen bieden. In onze showroom maken we gebruik van een sample ruimte, alle mogelijkheden beschikbaar op een staal zodat we alle materialen en kleuren goed op elkaar af kunnen stemmen.

De keukentekening

Alle dingen die besproken zijn in het gesprek tussen jou en onze experts, zorgen ervoor dat onze experts een mooi ontwerp kunnen maken. In deze tekening zie je een duidelijk voorbeeld van hoe jouw nieuwe droomkeuken er uit komt te zien. De verschillende materialen en elementen geven een duidelijke beeld in het ontwerp. Op basis van het ontwerp, maken we een overzichtelijke offerte waarbij alle kosten duidelijk worden uitgelegd en hierdoor zie je waar welke kosten in zitten. Verder zijn de tekening en de offerte ervoor om jou te laten zien wat je allemaal van ons kunt verwachten en wat wij allemaal leveren voor jouw nieuwe keuken.

Contact

We vinden het belangrijk dat het kopen van een keuken een feestje is, dat je blij bent met het resultaat en hier jaren plezier van kunt hebben. Heb je nou toch nog wat vragen of wil je een afspraak maken in onze showroom? Neem dan vooral even contact met ons op!

Dit kan door te bellen naar het nummer: 0528-760021. Het is ook mogelijk om online een afspraak met ons te maken of gebruik te maken van mail of ons contact formulier. Tot ziens!

Direct online een afspraak maken: