Vasjan Waterontharders

Ga ook voor 100% kalkvrij water!

Kies voor de Vasjan waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert Voortman het model Vasjan die bij jouw situatie past. Vasjan geeft 5 jaar volledige garantie.

Omega waterontharders vindt u bij Voortman Pesse

De voordelen van onthard water op een rijtje:

✔️ Besparing op reinigingsproducten (waspoeder, vaatwastabletten, zeep en shampoo)

✔️ Sneller en minder schoonmaken, geen kalkaanslag op kranen en glazen douchewanden

✔️ Soepelere huid, geen jeuk na het douchen

✔️ Geen kalkaanslag in apparatuur -> dure apparaten gaan langer mee

✔️ Kostenbesparend

✔️ Lagere energiekosten

✔️ Minder chemicaliën in het milieu

✔️ Apparatuur gaat langer mee

De enige Nederlandse waterontharder

De samenstelling van mineralen in het water zijn niet overal ter wereld en dat vraagt om een specifiek type waterontharder voor de Nederlandse markt. De Vasjan waterontharders zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse consument, waarbij ook is gekeken naar de compactheid en de spaarzaamheid van het product.

Veilig water staat voorop

Veilig (drink) water is van levensbelang en daarom staat de veiligheid van de Vasjan waterontharders voorop. Ze werken samen met de twee toonaangevende internationale organisaties die de kwaliteit van waterbehandelingssytemen keuren. En deze moeten voldoen aan zeer strenge eisen.

Of je nu gaat voor gemak of gezondheid, Vasjan waterontharders staan voor zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De beste waterontharders bij Voortman Pesse

Vasjan waterontharders van Voortman

Vasjan waterontharders zijn ontwikkeld en geproduceerd voor Voortman. Al 25 jaar lang staan onze Vasjan waterontharders garant voor kwaliteit.

Klanttevredenheid en duurzaamheid

Tevreden klanten staan bij Voortman voorop. Wij doen er alles aan om hun klanten naar tevreden te helpen. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De Vasjan waterontharders gaan met gemak 20 jaar mee en hebben geen onderhoud nodig. Daarnaast zorgt kalkvrij water voor een langere levensduur van apparaten en werken ze zuiniger doordat er geen kalk ontstaat.