Landelijke badkamer

Een nieuwe badkamer, een super spannend proces. Van je nieuwe badkamer wil je nog jaren gaan genieten en het is super fijn dat je tien jaar later nog steeds heerlijk kan ontspannen in je badkamer. Je badkamer moet een tijdloos element worden van je woning, dat is ons streven. Maar vaak kan je toch een stijlvoorkeur terugvinden in badkamers van mensen. Op die manier kan je je badkamer toch volledig aanpassen naar jouw eigen smaak of naar de huidige stijl van je woning. Er is eigenlijk heel erg veel mogelijk, dus ook een grote hoeveelheid aan keuzes. Wij snappen als geen ander hoe lastig het is om alles zelf te moeten bedenken en kiezen, wij willen je hier graag een handje bij helpen!

Bijzondere tegels in een landelijke badkamer
Houten landelijke badkamers

Waarom landelijk?

Bij een warme en gezellige badkamer denken mensen al snel aan een landelijke badkamer, met donkere tinten en karakteristieke elementen. Een badkamer waar je heerlijk tot rust kan komen. Het past natuurlijk heel goed in een landelijke woning of boerderij maar ook in een nieuwe moderne woning kan de landelijke badkamer echt een fantastisch onderdeel zijn van de woning.

Landelijke elementen

Een aantal elementen in een badkamer kunnen ervoor zorgen dat het landelijk aanvoelt. Je kan een landelijke uitstraling creëren door het kiezen voor een klassieke kraan. Een mooie spiegel erboven, of robuuste boeren tegels geven echt een hele andere sfeer. Velen denken bij deze stijl ook al snel aan een klassiek vrijstaand bad op pootjes. Het ligt er maar net aan hoever je wilt gaan in jouw landelijke badkamer, want je kunt het zo gek niet bedenken of Voortman Assen kan het voor je regelen!

Bepaalde tegels geven een landelijke uitstraling aan een badkamer
Houten meubels geven een landelijke uitstraling aan een badkamer

Landelijk meubel

Het is super fijn om in je badkamer een aantal mogelijkheden te hebben om spullen op te bergen, je badkamer krijgt hierdoor een veel rustigere uitstraling. Een mooi meubel met opbergmogelijkheden kan dan ook niet ontbreken in je nieuwe badkamer. Het is goed om vooraf te bedenken hoeveel je wilt opbergen en hoe je dit wilt vormgeven in je toekomstige badkamer. Je kan kiezen voor echte kasten of voor laden. Het belangrijkste is dat we je badkamer kunnen ontwerpen in elke gewenste stijl. Dus ook in de landelijke stijl. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende kleuren hout(look) badkamermeubelen, hierdoor kan je echt die gewenste landelijke stijl creëren.

Modern sanitair

Bij het kiezen voor een landelijke badkamer wil je natuurlijk niks inleveren op het gebied van gebruiksgemak en luxe. Wij kunnen je badkamer voorzien van de nieuwste technologie en apparatuur, zoals een douchetoilet of een bubbelbad. Uiteindelijk gaat het om de gehele samenstelling deze moet juist zijn, zodat het geheel in balans is en dat is onze taak. De badkamer adviseurs van Voortman Assen helpen je heel graag om de perfecte samenstelling te realiseren.

Landelijke tegels met modern sanitair
Albert leidt u graag rond in de showroom

Afspraak en ontwerp

Onze badkamer adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe badkamer, vervolgens zullen zij de gemaakte keuzes verwerken in een mooi 3D ontwerp. Hierdoor weet je precies hoe jouw badkamer eruit zal komen te zien en kom je niet voor verassingen te staan. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs de tijd hebben om met jou door onze showroom te lopen en een ontwerp te maken? Dan raden we je aan om even een afspraak te maken, dit kan heel gemakkelijk online bij Voortman Assen.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag, je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen of mailen. We horen graag!