Landelijke badkamers

Landelijke badkamer

Moderne badkamers

Moderne badkamer

Industriële badkamers

Industriële badkamer

Badkamers

Voortman Assen: zijn we de beste badkameradviseur in de regio?

Soms is het lastig om iets positiefs over jezelf te zeggen, maar Voortman Assen durft het: badkamers van Voortman Assen hebben drie verschillende eigenschappen klasse, sfeer en stijl. Het maakt niet uit welke stijl je favoriet is, van simpel tot aan volledige luxe: een badkamer is een weerspiegeling van de aandacht die we onszelf gunnen in het dagelijkse leven. Persoonlijke verzorging wordt steeds belangrijker en dat merk je ook in de badkamers. De badkamer van toen wordt nu ingericht om tot volledige ontspanning te komen.

De grootte van je badkamer is totaal onbelangrijk, met het mooiste sanitair en sfeervol tegelwerk kun je de uitstraling aan je badkamer geven die je wilt. Verschil maken met verschillende kleuren en designs! Voortman Assen ondersteunt je graag in het vormgeven van jouw droombadkamer. Droombadkamers realiseren we met de nieuwste douchecabines, diverse zit- of ligbaden, sanitair en alle gewenste accessoires in een badkamer. Hoe je je badkamer ook wilt inrichten, bij ons loop je de deur uit met het ontwerp van jouw droombadkamer!

De mening van klanten is voor ons het belangrijkste, dus of we het beste zijn in de regio laten we graag aan onze klanten over. Feit is wel dat Voortman Assen toonaangevende badkamerdesigns realiseert. Of het nu gaat om een eenvoudige opdracht met een regendouche of een badkamer compleet met stoomcabine, wie een fantastische badkamer zoekt, ontdekt vanzelfsprekend Voortman in Assen. Niet voor niets zijn we trots op ons Bad & Body keurmerk en durven we te zeggen dat we echte kwaliteit aanbieden op het gebied van badkamers. Het bewijs voor kwaliteit en service!