Moderne badkamer

De adviseurs bij Voortman Assen horen regelmatig dat mensen op zoek zijn naar een moderne badkamer. Voor ons is het soms lastig om hier een beeld bij te hebben wat mensen precies bedoelen en ook op Pinterest en Instagram zien we een grote hoeveelheid aan verschillende invullingen van de moderne badkamer. We zullen je daarom proberen te adviseren over de verschillende elementen van een moderne badkamer en geven je inzicht in hoe je een moderne badkamer kan realiseren, waardoor je er nog jaren gebruik van wilt maken.

Lichtstralen in jouw douche
Tegels in ene moderne badkamer

De tegels in een moderne badkamer

Een belangrijk onderdeel in een moderne badkamer zijn de tegels die gebruikt worden. Moderne badkamers worden vaak ingericht met betonlook en marmeren tegels. Op het gebied van tegels zien we vaak combinaties van een tegel met een wat rustigere print en daarbij een tegel met een drukkere print. Maar dat is niet het belangrijkste voor tegels in een moderne badkamer, want tegels zijn er in vele verschillende formaten en natuurlijk ook vormen. In de moderne badkamer zien we vaak hele grote tegels, zowel vierkant als rechthoekig. Wat vorm betreft kun je ook heel mooi spelen, want we hebben ook verschillende soorten mozaïek tegels, hexagon tegels en tegels in een Hongaarse punt. Door te kiezen voor lichte of juist donkere tegels, kun je een echt statement maken in jouw toilet of badkamer.

Sanitair bij Voortman Assen

Een badkamer moet natuurlijk mooi zijn, maar het belangrijkste is toch dat een badkamer functioneel is. Dit kan betekenen dat alle nodige onderdelen er zeker in zitten. Een wasbak met spiegel en wat opbergruimte in een mooi badkamer meubel is ook erg fijn om in jouw moderne badkamer te hebben. In veel badkamers wordt een toilet geplaatst, het is immers heel gemakkelijk om niet in de nacht naar beneden te hoeven en de wc om de hoek te hebben. Wanneer je gaat kiezen welk sanitair je wilt, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de badkamer. En de indeling van de badkamer, waar zit bijvoorbeeld een raam en waar kom je binnen. Onze badkamer adviseurs weten precies waar zij allemaal rekening mee moeten houden en kunnen je daarom helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Modern sanitair vindt u bij Voortman Pesse
Strakke douchekoppen en kranen

Douchekoppen en kranen

In de moderne badkamer zijn een aantal wensen die we steeds vaker terug horen komen. Wat voor wasbak, bad of douche je ook kiest; je zult er altijd de juiste kraan of douchekop bij moeten uitzoeken. In onze showroom hebben we een ruimte ingericht waar je verschillende douchekoppen kunt uitproberen. Test bijvoorbeeld eens de HansGrohe Powderrain, de absolute topper van dit moment! We kunnen kranen leveren als opbouw maar ook als inbouw. Daarnaast hebben we ook verschillende kleurmogelijkheden, een zwarte kraan of juist een gouden kraan. Wij hebben het allemaal!

3D Ontwerp

Het kan soms lastig zijn om een voorstelling te maken bij hoe je badkamer er uit zal komen te zien. Daarom maken onze adviseurs een mooi 3D ontwerp aan de hand van de afmetingen van jouw badkamer. De keuzes die je hebt gemaakt, zullen hierin worden verwerkt. Zo kun je precies zien of een vrijstaand bad goed in de badkamer zal passen of dat je hierin toch een andere keuze zult moeten maken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

5 sterren specialist in keukens en badkamers
Albert laat u graag alle mooiste badkamers zien

Contact

Wil je ook een ontwerp laten maken voor je badkamer of gewoon even de mogelijkheden bekijken in onze showroom? Een afspraak maken met onze adviseurs kan heel gemakkelijk online, natuurlijk mag je ons ook bellen of mailen. Je bent van harte welkom!