Industriële keukens bij Voortman Pesse

Industriële keuken

We horen het de laatste jaren veel voorbij komen in onze showroom, de vraag naar een industriële keuken. Vaak is de wens van deze klanten gelinkt aan bepaalde materialen en uitstraling maar wat betekent het nou precies, zo’n industriële keuken? Bij Voortman Assen weten wij alles van de verschillende stijlen keukens en we nemen dan ook graag alle verschillende mogelijkheden met je door. Hieronder nemen we je mee in de wereld van industriële keukens en proberen wij alles zo goed mogelijk uit te leggen en bij vragen staan we altijd voor je klaar.

Kenmerken industriële keuken

De industriële keuken kun je aan een aantal dingen herkennen. Deze elementen zie je eigenlijk altijd wel terugkomen. Het doel is een robuust geheel creëren en hier kun je voor zorgen door te werken met:

  • Strakke lijnen
  • Ruwe materialen
  • Beton (look)
  • Staal
  • Hout

Een industriële keuken heeft doorgaans een heel robuust uiterlijk met verschillende materialen, een mooi dik aanrechtblad van een stevig materiaal dat wel tegen een stootje kan en een houten kastje. De combinatie van materialen geeft echt een bijzondere sfeer aan een industriële keuken. Het gebruiken van karakteristieke grote handgrepen op een betonlook is een andere manier van het creëren van een industriële uitstraling. Het zijn allemaal onderdelen waarmee je jouw keuken kunt omtoveren tot een mooi industrieel geheel.

Wat zijn nou kenmerken van een industriële keuken?
Jouw wensen in het ontwerp voor een industriële keuken

Mix and match

Bij Voortman Assen kun je eigenlijk alle stijlen terugvinden in de showroom, dus ook de industriële keukens komen aan bod in Assen en deze keukens kunnen wij volledig samenstellen naar jouw wensen. Het is ook mogelijk om verschillende stijlen met elkaar te combineren. Zo kan het bijvoorbeeld heel mooi zijn om in een landelijke keuken te werken met industriële elementen, om zo een eigentijdse en karakteristieke keuken te realiseren die nog vele jaren mee kan gaan!

Keuken details

De details van jouw industriële keuken zorgen ervoor dat de keuken een compleet geheel wordt. We hebben het al eerder gehad over de grepen; het gebruik van de opvallende en robuuste grepen zal je keuken een heel ander uiterlijk geven dan wanneer je kiest voor een greeploze keuken. Wanneer je een kraan uitkiest, kun je kiezen uit vele uitvoeringen waarmee je de keuken weer kan laten aanvoelen als een landelijke keuken. Ook het kleurgebruik is enorm bepalend voor je nieuwe keuken, kies bijvoorbeeld je kraan en spoelbak in RVS, zwart of juist in koper. Bij Voortman is er echt van alles mogelijk op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Mooie industriële details in de keuken
In onze showroom verschillende industriële keukens

Keukenshowroom 

In onze keukenshowroom staan er verschillende keukens in verschillende stijlen opgesteld, wij willen jou helpen met inspiratie. We nodigen je dan ook graag uit om eens langs te komen in Assen en de showroomkeukens te ervaren op jouw eigen tempo. Zo weet je al heel snel wat je wél en niet mooi vindt, en kan je inspiratie opdoen voor jouw droomkeuken. Je kunt de verschillende merken keukenapparatuur zien die wij aanbieden en kan ze helemaal zelf ervaren, wat het maken van alle keuzes een stukje makkelijker zal maken. Alle keuzes kunnen we uitwerken in een overzichtelijk 3D ontwerp, zodat jij precies weet hoe jouw droomkeuken eruit zal gaan zien.

Afspraak maken

Om er zeker van te zijn dat onze keukenadviseurs de tijd hebben om jouw droomkeuken uit te werken tot een 3D ontwerp, is het handig om eerst even een afspraak te maken. Dit kun je doen door ons online afspraakformulier te gebruiken. Bellen of mailen mag natuurlijk ook! Tot snel!

Albert laat u graag de industriële keukens zien