Over ons

Sinds 2014 is Albert Staal de eigenaar van Voortman Badkamers, Keukens en Tegels en wat een enorme groei heeft Voortman sindsdien doorgemaakt! Waar Albert eerst zelf vooral bezig was met het verkopen van sanitair en Hennie de administratieve taken op zich nam, is het inmiddels een waar familiebedrijf geworden op twee locaties! De afgelopen jaren zijn Aljan, Géranda en Julian erbij gekomen en zij zijn inmiddels absoluut onmisbaar in het bedrijf. En inmiddels met een vestiging in Assen!

Ons team

Het hele team van Voortman is dé drijvende kracht achter onze kwaliteit, het doel van het hele team is iedere klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan en voorzien van hun droomkeuken of droombadkamer. Een belangrijk onderdeel hiervoor is dat er goed wordt geluisterd en ook meegedacht met de wensen en behoeftes van klanten, afspraken nakomen is een belangrijk derde onderdeel en als alle onderdelen in orde zijn kunnen we met Voortman topkwaliteit leveren. En dat doen we al jaren lang! Bij Voortman Assen leveren we de kwaliteit die we ook in Pesse leveren. En is ons team en onze kwaliteit misschien wel de grootste trots, samen als bedrijf steeds weer verder ontwikkelen en groeien. Het is schitterend om iedere dag weer te zien!

Voortman Pesse, sinds 1956

Dieks Voortman is in 1956 de grondlegger van Voortman Pesse. Dieks is de drijvende kracht geweest achter het bedrijf, tot de overname in 1982 door Willem Bakker. Willem Bakker verkoopt het bedrijf in 2000 aan Harm Sikken. Het is 2014 wanneer Voortman gesplitst wordt in vijf afzonderlijke bedrijfsonderdelen en hier start het ‘Stalen tijdperk’ voor Voortman onder leiding van de familie Staal. De vertrouwde naam, het complete assortiment en de uitstekende service en dienstverlening zijn tot op heden  onveranderd!

Begrip in de regio

Al jaren is Voortman een begrip in de regio. Onze grote kracht? Ons team van ervaren en deskundige adviseurs die de klanten altijd warm ontvangen en ze een vertrouwd en welkom gevoel geven. Door de top kwaliteit die we leveren durven we wel te stellen dat wanneer je eenmaal klant bij ons bent, je nooit meer anders zult willen!

Installatie en montage

Uiteraard zijn ook installatie en montage van de keukens en badkamers bij Voortman Pesse Badkamers Keukens Tegels in goede handen. Wij werken al jarenlang samen met een vaste groep vakmensen. Monteurs en installateurs die niet alleen werken naar de hoogste kwaliteitsnormen maar ook luisteren naar de wensen van de klant. Alleen zo kom je tot een top resultaat waar je jarenlang van gaat genieten!

Voortman Buitenleven 

Wat wel veranderd is, is de uitbreiding met Voortman Buitenleven. Waar we met de keukens en badkamers vooral het comfort in je huis optimaliseren, streven we bij Voortman Buitenleven naar datzelfde comfort voor in je tuin. Dus of je nu binnen of buiten wilt kunnen koken, bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres!

We zien je graag!

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw keuken of badkamer en hiervoor een 3D ontwerp laten maken? Dan is het handig om vooraf even een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dan zorgen wij ervoor dat we alle tijd hebben om jouw wensen met je door te nemen.

Wanneer je advies wilt over het ultieme buitenleven, onze barbecues of tuinsets dan kun je ook zonder afspraak bij ons in de showroom terecht.

In alle gevallen heten we je van harte welkom in onze showroom!

Albert wilt u graag wat uitleggen over onze keukens en badkamers