Voortman Tegels

Een tegelvloer maakt jouw badkamer of keuken helemaal af. In andere woonruimtes komt een tegelvloer ook prima tot zijn recht. Laat de verschillende woongedeelten naadloos in elkaar overlopen of kies bijvoorbeeld voor een sprekend accent. Bij Voortman vind je een brede collectie aan keramische wand- en vloertegels. Van rustiek tot hip en strak en van groot formaat tot visgraat.

Duurzaam

Een tegelvloer lijkt in eerste instantie soms wat duurder dan andere materialen, maar door de grotere duurzaamheid is een tegelvloer een goede investering. Een tegelvloer is praktisch en gaat lang mee. Vuil en vocht zijn in principe geen enkel probleem. En wat onderhoud betreft heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Van slijtage is praktisch geen sprake.

Tip: met vloerverwarming verhoog je direct het comfort van een tegelvloer; schoenen uit en lekker genieten van een aangename temperatuur!

Vloerverwarming

In badkamers werken we vaak met een elektrische vloerverwarming die naast een radiator als bijverwarming gebruikt wordt. Elektrische vloerverwarming alleen is onvoldoende om de ruimte aangenaam te verwarmen. Wij adviseren onze klanten altijd om ook een radiator te installeren.

Een nieuwe tegelvloer uitgezocht en vloerverwarming laten aanleggen? Bij Voortman werken we samen met een aantal partners die dit vakkundig en professioneel bij u kunnen aanleggen.

Welk materiaal je ook kiest: een vloer geeft karakter aan de ruimte. De vloer vormt immers de basis en de kleur van de vloer bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer van de ruimte.

Verrassende tegelmogelijkheden

Keramische tegels zijn tegenwoordig niet alleen meer een nuttige oplossing voor in de keuken en de badkamer. Naast de unieke eigenschappen van tegels zijn door moderne productietechnieken de dessins geperfectioneerd. Tegels bepalen de sfeer in huis. Voor elke ruimte zijn er tegels te vinden. Denk aan slaapkamers, hobbyruimtes, erkers, veranda’s en ga zo maar door. Van eenvoudige oplossingen tot luxe villa-inrichtingen inclusief zwembaden, souterrains, gevelbekleding etc. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Met de juiste techniek onder de vloertegels kun je efficiënt en snel elke gewenste ruimte koelen of verwarmen met een warmtepomp als basis. Maximaal comfort en rendement.

Afspraak en ontwerp

Onze adviseurs helpen je graag bij het adviseren en uitzoeken van jouw tegelvloer. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs de tijd hebben om met jou door onze showroom te lopen en een ontwerp te maken? Dan raden we je aan om een afspraak te maken, dit kan heel gemakkelijk online.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag, je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen of mailen. We horen graag!