Zwart aanrechtblad met zwarte keukenkasten

Zwarte keuken

Wanneer we het hebben over hele populaire keukenstijlen kan deze stijl zeker niet ontbreken in het lijstje; de zwarte keuken is helemaal in! De zwarte keuken is zo populair dat het perfect te plaatsen is in allerlei verschillende stijlen dus of je nu een landelijke, moderne, industriële of hotel chique stijl hanteert, het kan allemaal met een zwarte keuken! Ook een keuken met verschillende donkere tinten doen we steeds vaker, kleuren zoals grijs of donkerblauw, met deze verschillende tinten zijn fantastische effecten te bereiken in je nieuwe keuken. De keukenexperts van Voortman in Assen zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en staan volledig in dienst van jou! Samen zorgen jullie ervoor dat je jouw droomkeuken zult realiseren.

Zwarte moderne keuken

De zwarte moderne keuken zie je veel gladde materialen. De deurfrontjes kunnen hierbij in glanzend en matte materialen worden geleverd, de matte variant zien we veel terugkomen in de nieuwste keukens. In de zwarte keuken kan dit heel mooi worden gecombineerd met dunne aanrechtbladen, moderne apparatuur, zwarte spoelbakken en zwarte kranen. Hierdoor heb je een all-black keuken en is het een echte eyecatcher in je woning.

Zwarte industriële keuken

De zwarte keuken leent zich zeer goed om gecombineerd te worden met robuuste materialen, zoals beton, hout en metaal. Wanneer je gek bent op een robuuste uitstraling, dan kunnen wij hier met verschillende materialen in het zwart een mooie look mee creëren. In de industriële, zwarte keuken zien we vaker open kasten terugkomen, met houten planken en metalen afwerkingen om toch die robuuste look te waarborgen. Een mooi robuust aanrechtblad kunnen we in vele verschillende kleuren en materialen leveren. Hierdoor wordt het één mooi geheel!

Zwarte landelijke keuken

De landelijke keuken is heel mooi en sfeervol uit te voeren met zwarte materialen, zowel als kleur voor de kasten maar uiteraard ook als detail kleur. Door het plaatsen van mooie zwarte details, zoals zwarte grepen, spoelbak en kraan, kun je de klassieke landelijke keuken voorzien van een moderne, donkere twist. Daarnaast kunnen we de landelijke keuken ook uitvoeren in zwarte houten deurfronten. Zwart en hout gaan echt perfect samen! Door middel van de bewerking van de deuren en het plaatsen van mooie grepen, is de zwarte keuken prachtig in een landelijke inrichting.

Zwarte elementen in een houten keuken
Landelijke keuken met donkere elementen

Alle richtingen

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om verschillende stijlen op een subtiele manier met elkaar te combineren. We zien vaker klanten die heel graag een zwarte keuken willen maar ertegenaan lopen dat ze niet zo goed weten hoe dit bij hun woning past. Klanten die denken dat zwart heel erg heftig is voor een keuken. Terwijl er ook subtiele manieren zijn om een zwarte keuken te ontwerpen. Onze experts zitten al lang in het vak en weten daarom erg goed hoe zij je hierbij kunnen helpen. Door samen de verschillende opties door te nemen, kunnen onze experts een mooi keukenontwerp voor je maken zodat je precies weet hoe jouw keuken er straks uit komt te zien.

Contact

Zie jij jezelf al zitten in jouw zwarte keuken? Dan zien we je natuurlijk graag terug in onze showroom om jouw wensen verder uit te werken. Een afspraak maken kan via onze website, per telefoon en via email. Wij staan in Assen voor je klaar!

Albert staat voor u klaar