Van ontwerp naar droomkeuken

Bij Voortman zorgen wij niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor de realisatie van jouw droomkeuken. Onze experts kunnen jou met elk detail helpen in elke stijl. Wat jouw droom ook is, bij Voortman helpen wij iedereen! Het aanschaffen van een nieuwe keuken is een groot proces en daarom bieden wij jou begeleiding gedurende het hele proces. Lees snel verder en ontdek hoe wij jouw droomkeuken kunnen realiseren!

Witte keuken bij Voortman Assen

Jouw droomkeuken in de gewenste stijl

Als allereerst is het van belang om jouw gewenste stijl te bepalen. Hiervoor hebben wij op onze website voor elke stijl een pagina waar wij dieper ingaan op alle verschillende stijlen. Deze kun je hieronder vinden door te klikken op de stijl waar jij meer over wil weten. Bij een landelijke stijl draait het voornamelijk om de details. Daarnaast is een losstaand fornuis onmisbaar binnen deze stijl. Een moderne keuken wordt dan weer gekenmerkt door het gebruik van strakke lijnen met een vaak minimalistisch en greeploos design. Verder zien we in een industriële keuken een robuuste uitstraling die wordt gecreëerd door het gebruik van ruwe materialen. Tot slot kun je al deze stijlen ook heel mooi combineren tot een zwarte keuken. Bekijk alle mogelijkheden en bepaal de stijl van jouw droomkeuken!

Landelijke keukens bij Voortman Assen
Moderne keuken
Industriële keukens
Zwarte keuken
Moderne keukens bij Voortman Assen

Hoe creëren wij jouw droomkeuken

Het samenstellen van jouw droomkeuken kan erg lastig zijn. Daarom begint het proces altijd in onze showroom. Hier kun jij, eventueel met al wat ideeën over de stijl, samen met een adviseur een rondje lopen. Zo kun jij op een rustige manier alle mogelijkheden bekijken en bespreken. Zo komen wij meer te weten over wat jij zoekt. Dit zorgt ervoor dat onze adviseurs jou een gedetailleerder en specifieker advies kunnen geven. Als er eenmaal een duidelijk beeld is van hoe de keuken moet worden ingedeeld gaan wij aan de slag met het ontwerp en uiteindelijk de montage van jouw nieuwe keuken.

Maak een afspraak bij Voortman Assen!

Ben jij al enthousiast geworden om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken? Twijfel dan niet langer en maak meteen een afspraak. Kom langs in onze showroom en ervaar alle mogelijkheden. Laat je inspireren door de verschillende opstellingen en één van onze adviseurs. Wij kunnen niet wachten om jou in ontvangst te nemen en te verblijden met een gloednieuwe keuken. Tot snel in Assen!

MHK-Keukens