Voortman Tegels

Een tegelvloer maakt iedere badkamer en keuken helemaal af. Maar ook in andere ruimtes van je woning komt een tegelvloer prima tot zijn recht. Laat de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overlopen of kies bijvoorbeeld voor een sprekend accent. Ons kwaliteitsassortiment loopt uiteen van rustiek tot hip en strak.

Tip: met vloerverwarming verhoog je direct het comfort van een tegelvloer; geniet van lekker de schoenen uit en een aangename vloertemperatuur!

Onze showroom staat vol met tegels

Grote collectie aan tegels bij Voortman Assen

Voortman beschikt over een grote collectie keramische tegels; onze vakmensen beantwoorden graag al je vragen over de toepassingsmogelijkheden. Ook aan meer praktische zaken, zoals de eisen waaraan de ondergrond moet voldoen of afwerking en onderhoud besteden we alle aandacht.

Wij werken al jarenlang samen met een vaste groep professionals die het tegelwerk en de eventuele installatie van vloerverwarming voor ons kunnen uitvoeren. Uiteraard met dezelfde kwaliteit en het vakmanschap zoals je dat bij Voortman gewend bent!

De nieuwste tegels in uw badkamer of uw keuken

Welk materiaal je ook kiest: een vloer geeft karakter aan de ruimte. De vloer vormt immers de basis en de kleur van de vloer bepaalt voor een belangrijk deel de verdere sfeer van de ruimte.

Een tegelvloer lijkt in eerste instantie soms wat duurder dan andere materialen, maar door de grotere duurzaamheid is een tegelvloer een goede investering. Een tegelvloer is praktisch en gaat lang mee. Vuil en vocht zijn in principe geen enkel probleem. En voor wat het onderhoud betreft heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Van slijtage is praktisch geen sprake.

Kleuren, afmetingen en legpatroon van vloertegels hebben grote invloed op hoe je een ruimte beleeft. Ons team gaat daarom meerdere malen per jaar naar de beurs om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Zodat ook jij steeds weer voorzien kunt worden van de laatste trends.