Tegels Assen | Voortman Assen

Uw Specialist voor Tegels in Assen

Welkom bij Voortman Assen, dé specialist in tegels in Assen. Of u nu op zoek bent naar wandtegels, vloertegels, keramische tegels of natuursteen, wij bieden een uitgebreide collectie tegels van topkwaliteit. Laat u inspireren door ons brede assortiment en onze deskundige adviezen.

Waarom Kiezen voor Voortman Assen?

Uitgebreide Collectie Tegels

Bij Voortman Assen vindt u een uitgebreide collectie tegels in diverse stijlen, maten en materialen. Of u nu houdt van een klassieke uitstraling, een moderne look of een industriële stijl, wij hebben de perfecte tegel voor elke ruimte.

Hoogwaardige Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze tegels zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit garandeert niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een lange levensduur en duurzaamheid.

Deskundig Advies

Ons team van ervaren adviseurs staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We luisteren naar uw wensen en eisen en geven u deskundig advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat u de tegels vindt die perfect passen bij uw project.

Onze Diensten

Wand- en Vloertegels

Bij Voortman Assen vindt u een breed assortiment wand- en vloertegels in verschillende stijlen en materialen. Van keramische tegels tot natuursteen en mozaïek, wij hebben voor elke ruimte de juiste tegel.

Tegelzetservice

Naast het leveren van tegels, bieden wij ook een professionele tegelzetservice. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw tegels, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

Advies en Ontwerp

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegels of het ontwerpen van uw tegelpatroon? Onze adviseurs helpen u graag met het visualiseren van uw ideeën en het maken van een ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Bezoek Onze Showroom in Assen

Wilt u onze tegels in het echt zien en voelen? Bezoek dan onze showroom in Assen. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment tegels bekijken en inspiratie opdoen voor uw project. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.