Regendouche

De regendouche is misschien wel één van de meest gevraagde douche soorten van dit moment. Best grappig als je je bedenkt dat de meeste mensen een hekel hebben aan regen en dan het liefst binnen blijven! De regendouche heeft door het formaat van de douchekop het grote voordeel dat het water ruimer wordt verdeelt over je lichaam. Het warme water raakt als het ware een stuk meer huid, waardoor de douche ervaring warmer en prettiger is.

Soorten regendouches

In eerste instantie kwam de regendouche voornamelijk voor in grote villa’s en dure hotels. Doordat steeds meer mensen in aanraking kwamen met de regendouche, is vraag steeds groter geworden om deze douches in vele huishoudens toe te passen. Door de stijgende vraag, zijn er de afgelopen jaren ontelbare verschillende soorten regendouches op de markt gekomen. De regendouche is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een vierkante én ronde variant. Daarnaast is deze verkrijgbaar als opbouw maar ook als inbouw regendouche en dan hebben we nog de verschillende kleuren:

– RVS glanzend – Goud/Messing

– RVS mat – Koper

– Gun metal – Zwart mat

Verschillende stijlen

De kleur waarin jouw regendouche is uitgevoerd, is natuurlijk heel bepalend voor de sfeer die je in je badkamer wilt laten terugkomen. Door uitsluitend te werken met één en dezelfde accentkleur, kun je veel rust creëren in je badkamer. Dankzij de verschillende kleuren en mogelijkheden, kun je duidelijke stijlkeuzes maken. Wat oogt er nou meer luxe dan een mooie gouden of koper kleurige kraan? Ons team van badkameradviseurs helpen je graag bij het kiezen van een mooie regendouche voor jouw badkamer.

Opbouw of inbouw

Het verschil tussen de opbouw of de inbouw regendouche is groot; wanneer wordt gekozen voor een inbouw regendouche, zal het leidingwerk in de muur of zelfs het plafond moeten worden verwerkt. Wanneer je een opbouw regendouche hebt, dan kan er doorgaans worden aangesloten op het bestaande leidingwerk en zal het water door middel van de opbouw naar de douchekop worden gebracht. Is de basis van jouw badkamer eigenlijk helemaal goed, maar wil je toch een regendouche? Dan is vaak de opbouwvariant de beste keuze. Zul je bij het renoveren van je badkamer al leidingen moeten verleggen? Dan is de inbouw regendouche een erg mooie optie om te kiezen!

Powder rain

De HansGrohe Powder Rain is een fantastische ontwikkeling op het gebied van regendouches, het geeft je de beste douche ervaring die er op dit moment te vinden is. Het heeft ontzettend veel kracht en is daarnaast ook nog eens spatarm. Het uitspoelen van zeep, shampoo of crémespoeling is daardoor een peulenschil geworden en je hoeft niet bang te zijn dat je hele badkamer nat wordt. In onze showroom kunnen we je laten ervaren hoe de Powder Rain werkt en hoe deze aanvoelt in vergelijking met de andere regendouches. Vraag hiervoor vooral jouw badkamer specialist naar de mogelijkheden.

Contact

Ook voor al je andere vragen of het maken van een 3D badkamerontwerp, kun je terecht bij Voortman in Assen. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via ons afspraakformulier. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!