Nieuwe keuken

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is er van alles om rekening mee te houden. Zo is de eerste stap het opdoen van keukeninspiratie. Bekijk de verschillende mogelijkheden en stijlen die jou aanspreken en maak eventueel een moodboard. Zo kun jij gemakkelijk op zoek naar de echte droomkeuken. Natuurlijk is de stijl niet het enige waar je rekening mee moet houden, denk bijvoorbeeld ook eens aan de apparatuur die jij graag in jouw keuken wil hebben.

nieuwe keuken

Wat voor stijl wil jij in jouw nieuwe keuken?

Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken maken wij onderscheid tussen vier verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een landelijke-, moderne-, industriële- of een zwarte keuken. Alle stijlen hebben hun eigen unieke kenmerken. In een landelijke keuken treven we voornamelijk deuren met lijstwerk of groeven aan en wordt er gebruik gemaakt van luxe materialen. Daarnaast is een losstaand fornuis ook echt kenmerkend voor een landelijke keuken. Als we dan kijken naar een moderne keuken zien we vooral het gebruik van greeploze of strakke grepen terug komen. Ook de nieuwste en modernste keukenapparatuur is niet weg te denken uit een moderne keuken. Als jij meer van ruwe materialen houdt in plaats van de gladde afwerking van een moderne keuken, kies je voor een industriële keuken. Hier wordt tevens ook gebruik gemaakt van hout, beton of een betonlook en staal. Tot slot kun je deze drie stijlen ook allemaal combineren met een zwarte kleur. Dit is tegenwoordig ook heel populair. Kom alles te weten over deze stijlen en kijk op de verschillende pagina’s hieronder!

Landelijke keuken

Moderne keuken

Industriële keuken op maat in Assen

Industriële keuken

Zwarte keuken

Alles voor jouw nieuwe keuken

Bij Voortman Assen vind jij alles voor jouw nieuwe keuken. Wij hebben de beste apparaten en de mooiste merken om jouw keuken compleet te maken. Denk aan merken als Miele, Bosch, Keller en Siemens. Of wat dacht je van een fantastische Quooker kraan? Met deze kraan kun je werkelijk alles, kokend water, gekoeld water of bruisend water wat meteen uit jou kraan komt. Ervaar alle mogelijkheden van een Quooker kraan nu! Ook alle andere fantastische apparaten ontdek je op onze site.

Kom langs in de showroom

Ben jij toe aan een nieuwe keuken en wil jij graag een rondje lopen in onze showroom? Dat kan! Maak gemakkelijk een afspraak en dan helpt een van onze adviseurs jou graag verder. Jouw wensen en behoeftes staan altijd centraal, dus neem vooral jouw inspiratie mee. Tot snel in onze showroom in Assen!