Voortman is de keukenzaak voor alle nieuwe keukens in Drenthe

Om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken kunt u altijd terecht bij Voortman Assen, de nieuwste stijlen, het nieuwste materiaal en het nieuwste keukenapparatuur vormen samen de showroom van Voortman. De showroom van Voortman is er om klanten een indicatie te geven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukens, badkamers en buitenleven. Maar ook om klanten inspiratie te geven voor hun wensen en behoeftes. Bij ons staat advies van kwaliteit geven hoog in het vaandel, wij willen u voorzien van het geschikte advies. Onze keukens zijn van kwaliteit en de service net zo! Wij willen zorgen dat ons advies van waarde is voor elke klant.

Een nieuwe keuken kopen is een lastig proces, en het samenstellen hiervan is heel erg persoonlijk. Jouw stijl, smaak, en jouw interieur staan centraal in het samenstellen van je keuken. Bij Voortman vindt u een grote hoeveelheid aan keukens in uiteenlopende stijlen, landelijke stijl, moderne stijl en designkeukens. Maar u bent ook bij Voortman aan het goede adres voor houten keukens, zwarte keukens en industriële keukens. U kunt alle stijlen ontdekken in onze showroom en via onze site. Zoek bij ons naar uw droomkeuken.

Voortman Keukens in Drenthe
Keukenapparatuur bij Voortman

Keukenapparatuur van hoge kwaliteit net als onze service

Voortman Assen is elke dag bezig met de belangrijkste ontwikkelingen in de keukenwereld, trends en materialen. Ook keukenapparatuur is erg belangrijk voor Voortman, keukenapparatuur verandert razendsnel. Soms heeft er binnen een maand alweer een hele grote verandering plaatsgevonden. Deze veranderingen volgen wij op de voet en vertellen wij aan onze klanten. Zodat zij geen verouderd keukenapparatuur bij hun nieuwe keuken kopen. Met de nieuwste modellen van keukenapparatuur heb je vaak meer gemak, werkt het sneller of is het veel duurzamer. Deze drie kenmerken zorgen ervoor dat het altijd aantrekkelijk is om te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen van keukenapparatuur. Er zijn momenteel zelfs ovens die je met je telefoon aan/uit kan doen. U kunt het grootste gedeelte van nieuw keukenapparatuur terug vinden in onze showroom, maar soms moet de leverancier het zelfs nog bij ons leveren. Wij informeren u en hierdoor loopt u geen mooie producten mis.

Ook op het gebied van trends in de keukenwereld proberen wij het nieuwste in onze showroom te zetten. De nieuwste materialen en de populairste trends, zijn allemaal terug te vinden in de showroom van Voortman Assen. U kunt uw wensen en behoeftes aangeven aan een adviseur van Voortman en zij gaan kijken welk showroommodel het beste bij uw wensen aansluit.

Gewaardeerde keukenzaak in Drenthe

De bereikbaarheid van Voortman is erg belangrijk, wij zijn vanuit verschillende kanten van Drenthe goed te bereiken. Voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt in de buurt van Hoogeveen is Voortman echt heel makkelijk te bereiken. Onze showroom ligt wat lager in Drenthe, maar is voor alle bewoners uit de provincie Drenthe goed te bereiken.  Parkeren is gratis in de omgeving van Voortman Assen, en de showroom van Voortman in Assen is ook te bereiken met het openbaar vervoer.

Voortman in Pesse
Adviseurs van Voortman

Nieuwe keuken kopen in Drenthe

Bij Voortman willen wij u graag ondersteunen in het samenstellen van uw perfecte keuken. Wij hebben het beste team klaarstaan om u te helpen in het lastige proces van het kopen van een keuken. Op zoek naar het beste keukenadvies in Hoogeveen? Kom dan langs in Assen bij Voortman. Onze adviseurs proberen zich elke dag te ontwikkelen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens in de gaten te houden.

Bij ons is het keukenadvies altijd volledig vrijblijvend, kom rustig langs voor een kopje koffie of een thee en bespreek uw wensen met een adviseur van Voortman Assen. U kunt makkelijk een afspraak maken of direct contact met Voortman opnemen. In het lastige proces van een nieuwe keuken is soms enige ondersteuning nodig, deze ondersteuning is makkelijker voor iemand met enige ervaring in dit proces. De werknemers van Voortman Assen hebben al meerdere projecten afgerond en de uitkomst was bijna altijd een tevreden klant. Met deze ervaring helpen onze adviseurs u graag verder in het proces van een nieuwe keuken kopen.