Een nieuwe keuken op maat bij Voortman Assen!

Een nieuwe keuken in Assen begint natuurlijk bij Voortman. Wat jouw droomkeuken ook is, Voortman staat altijd voor je klaar met het beste advies. Wij zorgen ervoor dat jij jouw droomkeuken op maat geleverd krijgt. Op deze manier heb jij straks een mooie, unieke keuken die voldoet aan jouw wensen en behoeftes. Lees verder om alles te weten te komen wat belangrijk is bij de aanschaf van een nieuwe keuken!

Bekijk onze online showroom met de verschillende keukenstijlen!

Je kunt nu al een vast wat inspiratie op doen door op onze site rond te kijken bij de verschillende keukenstijlen. Klik hieronder op een afbeelding om de pagina te bekijken en alle ins en outs te weten te komen over de desbetreffende keukenstijl!

Landelijke keukens bij Voortman Assen
Moderne keuken
Industriële keukens
Zwarte keuken
Industriële keukens bij Voortman Assen

Aandachtspunten bij de aanschaf van een nieuwe keuken

In jouw huis is de keuken een middelpunt. Het is dus belangrijk dat jouw nieuwe keuken in Assen pas bij jou. Denk maar eens na hoe vaak je in de keuken staat. Koken voor je vrienden, familie en kinderen, of ’s ochtends een boterham maken. Je doet het allemaal in de keuken. Daarnaast moet je rekening houden met de grootte van jouw huis. Voor iedere ruimte is er een passende keuken. Wij zorgen ervoor dat jouw droomkeuken op maat wordt gemaakt en voldoet aan jouw wensen en behoeftes. Jouw smaak staat dus centraal, wat wil je dat jouw nieuwe keuken in Assen uitstraalt? Met een ruim aanbod aan verschillende stijlen en elementen stellen we samen de keuken van je dromen samen!

Tips voor een nieuwe keuken

Voordat je daadwerkelijk een nieuwe keuken gaat aanschaffen, hebben we eerste een aantal tips voor jou:

  • Doe online inspiratie op
  • Maak een moodboard van de opgedane inspiratie
  • Meet jouw keuken op
  • Denk na over verlichting en apparatuur
  • Breng jouw budget in kaart

Met de bovengenoemde simpele tips ben jij goed voorbereid voor het zoeken naar de juiste keuken. Neem al het materiaal wat je hebt verzamelt mee naar het adviesgesprek zodat onze experts een goed beeld krijgen van hoe jouw keuken eruit moet komen te zien.

Wij staan voor jou klaar bij Voortman Assen

Advies van onze experts

Als je al een beetje een beeld hebt van hoe jouw nieuwe keuken in Assen eruit moet komen te zien, kun je al jouw bevindingen mee nemen naar een adviesgesprek met één van onze experts. De experts nemen altijd de tijd voor jou geven onafhankelijk advies voor jouw keuken. Hierbij kijken jullie samen naar kleuren, materialen, stijlen en opstelling. Gezamenlijk een rondje door de showroom lopen hoort uiteraard bij de proces. Alleen op die manier krijg jij een goed beeld van alle verschillende mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom in Assen

De tijd van wachten is voorbij. Het gaat nu echt gebeuren, jouw droomkeuken wordt werkelijkheid. Maak snel een afspraak hieronder en kom langs in onze showroom om met één van onze experts jouw nieuwe keuken in Assen samen te stellen. Wij kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen. Tot snel in Assen!

Maak snel online een afspraak!