Nieuwe badkamer bij Voortman Assen

Bij Voortman Assen kun jij terecht als je opzoek bent naar een nieuwe badkamer in Assen. Wij helpen jou graag bij het vinden van de stijl die bij jou past. Er komen natuurlijk heel veel aspecten kijken bij het vinden van de perfecte badkamer. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar. Ook kun je online al een vast wat inspiratie opdoen over de verschillende soorten badkamers. Denk hierbij ook eens na over de inrichting en gadgets die jij graag in je badkamer terug ziet. Less snel verder en ontdek alle wat jij moet weten voor een nieuwe badkamer in Assen!

een nieuwe badkamer

Doe inspiratie op op onze website!

Op onze website leggen wij je graag uit wat de verschillende unieke kenmerken van onze badkamer stijlen zijn. Binnen de badkamer sector maken wij onderscheid tussen 3 verschillende stijlen. Een landelijke badkamer, een moderne badkamer en een industriële badkamer. Door op één van de onderstaande afbeeldingen te klikken kom jij meer te weten over elke stijl. Hier kun je dus al een vast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer in Assen.

Landelijke badkamer
Moderne badkamer
Industriële badkamer
Kranen bij Voortman Assen

Tips voor je nieuwe badkamer

Om jou wat verder op weg te helpen hebben wij een aantal tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe badkamer in Assen:

  • Zorg voor voldoende ruimte
  • Denk na over waar en wat voor verlichting je wil
  • Maak een moodboard
  • Bekijk complete badkamers online
  • Denk na over de verschillende meubels/gadgets
  • Meet je badkamer op

Met deze en nog veel meer punten bereid jij je optimaal voor op een adviesgesprek met één van onze adviseurs. Een goed begin is het halve werk en met een goed voorbereiding kun jij zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe badkamer in Assen!

Advies op maat

Onze experts zijn graag voor jou klaar om je te voorzien van het beste advies. Samen kijken jullie naar jouw wensen en behoeftes om zo de ideale badkamer samen te stellen. Deze badkamer moet natuurlijk niet alleen nuttig zijn, maar het is ook belangrijk dat deze er mooi uit ziet. Als jij al het nodige voorbereidende werk hebt gedaan, maakt dit het proces alleen maar makkelijker en sneller. Op deze manier kun jij samen met onze experts meteen van alles uitdenken en in kaart brengen. Onze showroom staat vol met allerlei verschillende badkamers en daar lopen wij graag met jou een rondje doorheen!

Maak online een afspraak en kom langs in onze showroom in Assen!

Nu je al de nodige inspiratie hebt opgedaan is het tijd voor een afspraak met onze experts. Maak hieronder gemakkelijk een afspraak en kom langs in onze showroom in Assen. Hier nemen wij altijd ruim de tijd voor jou en staan jou wensen en behoeftes centraal. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte badkamer die bij jou past. Tot snel in Assen!