Op maat gemaakte schuifdeurkasten

Met de schuifdeurkasten van MW maak je in elke ruimte een perfect op maat gemaakte kast die voldoet aan jouw persoonlijke smaak en opbergwensen. Of het nu voor een slaap- of woonkamer is, een kast tussen twee muren, in een hoek of onder een schuin dak: MW levert je een kast die altijd past.

Schuifdeursysteem Elan

Het schuifdeursysteem Elan is de betaalbare oplossing voor normale paneel- en glasdeuren. Je hebt keuze uit twee verschillende aluminium greeplijsten, elk in vijf kleuren.

Schuifdeuren systeem bij Voortman Pesse

Schuifdeursysteem Stijl

Het schuifdeursysteem Stijl is speciaal ontworpen om een landelijke uitstraling aan je kast te geven. Er zijn zeven klassieke en vijf moderne paneeldeuren en twee spiegeldeuren. Alle modellen zijn in diverse decoren en met verschillende grepen leverbaar. De modellen kunnen ook van een grondlaag worden voorzien zodat je de deuren zelf kunt verven.

MW – kastinterieur

Ook het kastinterieur wordt op maat gemaakt, zowel in de breedte, hoogte en diepte. Je kunt de indeling van de hang- en leggedeeltes zelf samenstellen en er zijn verschillende accessoires om je interieur compleet te maken. De basis van het interieur wordt gevormd door de verschillende pakketten. Deze kunnen van extra legplanken en roedes voorzien worden.

Onze kastinterieurs worden uitsluitend op maat gemaakt. Vrijwel elke ruimte kan zo worden omgetoverd tot een nuttige en mooie opbergruimte. De diepte van de kastdelen kan worden aangepast aan de diepte van de muren. Wanneer de ene muur minder diep is dan de andere, passen we het interieur daar op aan. De kastinterieurs zijn ook perfect te gebruiken als inloopkast. Deze inloopkasten zijn (naast in wit) in meer dan 40 decoren leverbaar.

Lades

Bij de lades heb je keuze uit meerdere grepen naast de standaard ronde booggreep.

Accessoires

Je kunt je kast compleet maken met onze accessoires, zoals een kledinglift, een stropdashouder of een schoenenrek. Bij ondiepe kasten is de uittrekbare garderobehouder een handig hulpmiddel om je kleding een kwart slag gedraaid op te hangen.

Kastverlichting

Nieuw is onze speciale LED-kastverlichting die, op maat gemaakt, vóór op de verticale panelen van het interieur wordt gemonteerd. De inlooplast wordt daardoor gelijkmatig en sfeervol verlicht.