Moderne keukens

Een moderne keuken, wat is dat nou eigenlijk precies? Het is een veelgehoorde kreet, het willen van een moderne keuken. Waar men bij een moderne keuken vaak dacht aan een greeploze, hoogglans witte keuken, is de opvatting hiervan tegenwoordig een stuk ruimer. Het gebruik van mooie grepen op je keuken, kan immers op een hele strakke en moderne manier worden toegepast. Een moderne keuken zie je tegenwoordig in vele kleuren en dit hoeft ook helemaal niet meer in hoogglans worden toegepast.

Kenmerken moderne keuken

Tegenwoordig zien we de moderne keuken in vele vormen voorbij komen. Ook die hoogglans witte keuken is nog steeds een tijdloze en veelgevraagde optie. Zaken die een keuken een moderne uitstraling zullen geven zijn als volgt:

– Strakke lijnen
– Greeploos of strakke grepen

– Modern keukenapparatuur
– Vlakke deurfronten
– Ingebouwde verlichting
– Gladde materialen

De moderne keuken kenmerkt zich door een minimalistisch design waar functionaliteit voorop staat. Vooral het gebruik van strakke lijnen en materialen zonder opsmuk zijn kenmerkend voor de moderne keuken. Je zult hier niet snel een deurfrontje zien met bewerkingen, naden of groeven. Wel zien we het gebruik van hout zien we steeds meer terugkomen in de moderne keuken, licht of zwart eiken is helemaal van deze tijd!

De details

In de moderne keuken zien we ook steeds meer technologische snufjes terug. Een mooi kookeiland met werkbladafzuiging of een kokend waterkraan, het draagt allemaal bij aan het opgeruimde en minimalistische karakter van de moderne keuken. Daarnaast zien we dat er veel gebruik gemaakt wordt van gladde materialen, zoals een composiet of keramisch aanrechtblad, RVS grepen en kranen en gladde deurfrontjes. Natuurlijk kan ook mooi ingebouwde verlichting niet ontbreken in jouw moderne keuken.

Keukenapparatuur

We hadden het net al even kort over de nieuwe technologische hoogstandjes die we terug zien komen in de moderne keuken. Naast de werkbladafzuiging en kokend waterkraan, zijn er talloze mogelijkheden om jouw keuken van de grootste gemakken te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een stoomoven, waar je jouw gerechten tot in perfectie kunt bereiden. De oven kan tegenwoordig zelfs geleverd worden met schoonmaakfunctie! Ook zijn er koelkasten met speciaal versvak, die jouw verse boodschappen tot wel 3x langer vers houdt. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een oplossing voor.

Contact

Ben jij nou enthousiast over de mogelijkheden die onze moderne keukens voor jou bieden? Of heb je toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website. Via ons contactformulier en email proberen we je altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bellen mag natuurlijk!

We nodigen je hoe dan ook graag uit voor een kijkje in onze showroom, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken!