Moderne badkamers bij Voortman Assen

De moderne stijl op het gebied van badkamers is echt een populaire stijl die veel mensen wel willen hebben in hun huidige- of nieuwe woning. Deze badkamers zijn vaak heel erg simpel maar toch als je kijkt naar de kleine details, gadgets en kranen in de badkamer is het heel bijzonder. Jij kan het samen met ons zo bijzonder mogelijk maken, kies welke elementen en materialen jij in jouw badkamer wil hebben en bepaal samen met ons wat mogelijk is op basis van jouw budget. Moderne badkamers hoeven niet per definitie de duurste badkamers te zijn, vooral omdat je kan werken met minimalistische ontwerpen en dit ervoor zorgt dat je niet heel veel elementen moet aanschaffen. Qua materialen zijn de moderne badkamers ook niet gelijk als duur te omschrijven, vooral omdat er gewerkt kan worden met kunststof en goedkopere materialen. Maar ook hele dure materialen zijn mogelijk binnen de moderne badkamers. Jij kan het zo gek maken als je zelf maar wil, dat betekent dat je volledig jouw eigen wensen kan doorvoeren in de ontwerpen van Voortman Assen. Op het gebied van materialen, apparatuur en elementen kan jij samen met onze adviseurs jouw wensen bespreken. 

Verschillende materialen in een moderne badkamer

Bij Voortman Assen hebben wij al genoeg ervaring opgedaan op het gebied van het ontwerpen en realiseren van moderne badkamers. Deze moderne badkamers die wij hebben gerealiseerd zitten vol met verschillende materialen, alle materialen ondersteunen de moderne stijl. Modern is eigenlijk een heel breed begrip, het kan veel verschillende kanten op en deze verschillende mogelijkheden zijn er ook op het gebied materiaal. Kunststof is een materiaal dat veel wordt gebruikt, dit gebruiken adviseurs vooral in ontwerpen zoals een douchecabine. Maar ook metalen, glimmende materialen zijn heel erg belangrijk voor de moderne stijl. Kies goed welke materialen het beste aansluiten bij jouw wensen, het is voor het proces heel erg belangrijk dat je genoeg inspiratie op hebt gedaan en dit mee neemt naar de afspraak. Wij staan juist open voor de ideeën en wensen van jou!

Moderne tegels voor een moderne badkamer bij Voortman Assen
Moderne badkamer bij Voortman Assen
Moderne badkamer
Strakke lijnen in een moderne badkamer bij Voortman Assen

Moderne elementen in de badkamer

Strakke lijnen en greeploze kasten, dit zijn de elementen die een badkamer kenmerken als een moderne badkamer! Vooral de strakke lijnen zijn heel erg belangrijk, dus weinig rondingen en juist de strakke tegels samen met douchecabines zorgen echt voor de juiste stijl. Een badkamer is een plek waar je heel erg veel bent, douchen, kalmeren, klaarmaken en je loopt er gewoon zo vaak even doorheen. Dit zorgt ervoor dat je echt een juiste badkamer voor jou moet samenstellen samen met de adviseurs van Voortman Assen. Al jouw wensen moeten doorgevoerd worden om de droombadkamer te realiseren, het klinkt heel erg makkelijk maar dat is het niet. Het realiseren van de moderne badkamers is een proces dat toch wel een proces is war samenwerking enorm belangrijk is. Het is handig dat de samenwerking tussen de adviseurs en de klanten heel erg goed loopt. Kies welke elementen jij in je moderne badkamer wil hebben. 

Combinatie van stijlen samen met de moderne badkamer

De moderne badkamer kan heel goed samengaan met andere stijlen, de moderne stijl is een stijl die makkelijk te integreren is in andere stijlen. Hierdoor zie je vaak de moderne elementen van een badkamer terug in andere stijlen, kijk bijvoorbeeld eens naar de landelijke badkamer. Deze badkamer is echt heel erg anders als een moderne badkamer, maar toch passen de stijlen heel erg goed bij elkaar. De landelijke materialen samen met de strakke lijnen creëren echt een bijzonder sfeer, maar ook andere stijlen kunnen prima samengaan met de moderne badkamer. De badkamers zijn dus heel erg goed te combineren met elementen van andere badkamerstijlen.

Neem vandaag nog contact op met Voortman Assen voor jouw moderne badkamer

Jij kan vandaag nog contact opnemen met Voortman Assen om jouw moderne badkamer binnen een korte tijd te realiseren. Wij kunnen door onze ervaring en specialistische adviseurs heel erg makkelijk jouw wensen omzetten in een daadwerkelijk plan en ontwerp. Dit plan kan jij akkoord op geven wanneer jij hier aan toe bent! Wij zien jou graag binnenkort in Assen voor een kopje koffie en luisteren graag naar jouw wensen en plannen voor de badkamer. Maak vrijblijvend en gemakkelijk een afspraak met Voortman Assen om dit allemaal te bespreken.