Keukenwinkel Assen | Voortman Assen

Uw Betrouwbare Keukenwinkel in Assen

Welkom bij Voortman Assen, de toonaangevende keukenwinkel in Assen. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u uw huidige keuken renoveren? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie keukens, van modern tot klassiek, en alles daartussenin. Laat u inspireren door onze hoogwaardige producten en deskundige service.

Waarom Kiezen voor Voortman Assen?

Uitgebreide Collectie Keukens

Bij Voortman Assen hebben we een breed assortiment keukens in diverse stijlen, materialen en prijsklassen. Of u nu een strakke, moderne keuken wilt of een warme, traditionele keuken, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Hoogwaardige Kwaliteit

Kwaliteit is onze prioriteit. Onze keukens zijn gemaakt van duurzame materialen en voorzien van de nieuwste apparatuur. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor een lange levensduur en optimaal gebruiksgemak.

Persoonlijke Service

Bij Voortman Assen geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze ervaren adviseurs nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en helpen u bij het samenstellen van uw ideale keuken. Van ontwerp tot installatie, wij staan voor u klaar.

Onze Diensten

Complete Keukenoplossingen

Wij bieden complete keukenoplossingen, van ontwerp tot installatie. Onze deskundige ontwerpers maken een 3D-ontwerp van uw keuken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Onze vakmensen zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie.

Keukenrenovaties

Wilt u uw bestaande keuken een nieuwe look geven? Wij verzorgen complete keukenrenovaties. Van het vervangen van werkbladen en kasten tot het installeren van nieuwe apparatuur, wij geven uw keuken een frisse, moderne uitstraling.

Maatwerk Keukens

Heeft u specifieke wensen voor uw keuken? Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw smaak en de beschikbare ruimte. Onze ontwerpers werken nauw met u samen om een keuken te creëren die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Bezoek Onze Showroom in Assen

Wilt u onze keukens in het echt zien en ervaren? Bezoek dan onze showroom in Assen. Hier vindt u een ruime selectie keukens en keukenaccessoires. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.