Keukenspecialist in de regio Hoogeveen in Drenthe

Voortman is elke dag druk met nieuwe keukens plaatsen maar ook met nieuwe ontwerpen maken in de regio van Hoogeveen in Drenthe. Het mooie centrale punt waar wij gelegen zijn levert ons enorm veel mogelijkheden op. Assen is voor ons de perfecte locatie. Wij hebben 1 vestiging en die ligt heel erg centraal in Drenthe. Hierdoor kunnen wij met onze opdrachten bewegen naar het zuiden en noorden. Door onze ligging kunnen we klanten in de hele regio Drenthe voorzien van specialistisch keukenadvies en fantastische keukens. Het gebied wat wij kunnen bereiken is eigenlijk heel erg groot, en dit is fijn voor u als klant. Wij willen iedereen van de keuken van hun dromen voorzien en hier doen wij elke dag ons uiterste best voor. Wij werken samen met merken die echte kwaliteit leveren en het onderdeel service wordt bij Voortman heel erg serieus genomen. Hierdoor durven wij te zeggen dat wij een echte keukenspecialist zijn in de regio Drenthe.

Mooie greeploze keuken met een kookeiland

Vanuit de randstad naar het noorden verhuizen en een nieuwe keuken?

De prijzen van huizen in de randstad rijzen de pan uit en daardoor kiezen veel mensen uit de randstad voor een verhuizing naar het noorden, zuiden of oosten. Deze verhuizing is heel erg lastig voor veel mensen, en dan moet je ook nog eens het hele interieur samenstellen. Een nieuwe keuken is een erg lastig proces, maar soms ook enorm lang. In dit proces willen we onze klanten ondersteuning bieden. We zien steeds vaker klanten van Voortman vanuit de randstad in de buurt van Hoogeveen terechtkomen. En deze personen ondersteunen wij heel graag in het proces van een nieuwe keuken. Al uw wensen in een mooie keuken van Voortman. Dus u bent bezig met een verhuizing vanuit de randstad richting het noorden of eventueel zelfs het oosten dan kunt u bij ons terecht voor een nieuwe keuken.

✅ Lagere huizenprijzen

✅ Meer budget voor een mooie keuken

✅ Rustiger wonen

Wij willen klanten een eerlijk en echt persoonlijk advies geven

Wanneer wij een advies geven over een nieuwe keuken aan onze klanten willen we dat het een persoonlijk advies is en dat de klant zich echt gehoord voelt in hun wensen en behoeftes. Maar ook dat wij eerlijk zijn naar de klant in kwestie. Want een keuken van uw dromen wordt het pas wanneer u echt uw wensen kunt doorvoeren in de nieuwe keuken. Wij horen uit ervaringen van bestaande klanten dat dit bij grote keukenzaken in de regio niet vaak gebeurd, of in ieder geval een stuk minder. Bij Voortman gaan we echt een persoonlijk proces beginnen wanneer u op gesprek komt, onze adviseurs luisteren naar u en uw wensen en samen gaan we voor de keuken van uw dromen. Het is een persoonlijk proces, waarbij onze adviseurs echt hun uiterste best doen om u van het geschikte advies te voorzien.