Miele Keukens

Miele keukenapparatuur staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Dat is een van de redenen waarom het bedrijf al 100 jaar bestaat! Naast dat de apparaten betrouwbaar en duurzaam zijn, gaan ze ook een hele tijd mee. Miele test hier heel uitvoerig op. Alle apparatuur van Miele zijn voorzien van de laatste technieken en innovatieve snufjes. Daarnaast is de bediening eenvoudig en goed te begrijpen. En last but not least: de apparaten worden in allerlei soorten en kleuren geleverd. Hierdoor worden ze gemakkelijk geïntegreerd in jouw nieuwe keuken!

Wil je meer weten over de diverse Miele apparaten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!

Ovens van Miele
Vaatwassers van Miele en koelkasten van Miele

Miele Vaatwassers en Koelkasten

Twee hardlopers van Miele die het altijd goed doen, zijn de vaatwassers en de koelkasten. De koelkasten van Miele staan bekend om hun kwaliteit en looks. Daarnaast zijn de koelkasten door de diverse modellen in elke keuken te plaatsen. Bij diverse modellen is er de PerfectFresh optie. Deze zorgt ervoor dat groenten en fruit nóg langer vers blijven door middel van regeling van temperatuur en luchtvochtigheid. Ook de vaatwassers zijn in diverse varianten te verkrijgen. Denk hierbij aan vrijstaande of geïntegreerde vaatwassers. Deze zijn voorzien van de laatste technieken. Zo is er de technologie die ervoor zorgt dat je vieze vaat binnen een uur gereinigd en gedroogd wordt! Verder hebben ze bijzondere opties verwerkt in droogfuncties en besteklades.

Wil je meer weten over de Miele vaatwassers en koelkasten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!

Voortman levert ook de (stoom)ovens, kookplaten, afzuigkappen en veel meer van Miele!

De afzuigsystemen kunnen in het werkblad geïntegreerd worden of volledig verborgen worden gemonteerd. Deze zijn werkend te bewonderen in onze showroom!

Wil je meer weten over de diverse Miele apparaten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!