Keller Keukens

Bij Voortman Badkamers Keukens & Tegels zijn de Keller Keukens een echte hardloper. Waarom? Deze keukens kunnen wij volledig aanpassen naar jouw eigen smaak.

Een droomkeuken is voor iedereen anders. Daarom bieden wij de keuze uit heel verschillende elementen en kunnen wij deze volledig aanpassen aan uw gezinssamenstelling, smaak en budget. Zonder tekort te doen aan sfeer en uitstraling, stellen wij uw droomkeuken samen!

Op zoek naar uw nieuwe droomkeuken? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!

Voortman Pesse een dealer van Keller Keukens
De nieuwste Keller Keukens bij Voortman Pesse

Keller Design

Met de keukens van Keller hebben wij vier stijlen als uitgangspunt: modern, klassiek, landelijk en industrieel. Van hieruit kunnen wij alle kanten op! Onze adviseurs helpen je hier graag mee. Van ontwerp en creatie tot montage; wij verzorgen het volledige proces! Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat is geen probleem. We leiden je graag rond in onze uitgebreide showroom, waarin wij je veel kunnen laten zien. Een gepast advies is altijd het resultaat.

Na het samenstellen van jouw eigen Keller keuken, zorgen wij ervoor dat onze monteurs met precisie en aandacht de nieuwe keuken gaan installeren.

Wil je meer weten over Keller keukens? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!