Bosch

Ben jij op zoek naar apparatuur waar je van op aan kunt? Bekijk dan eens onderstaande Bosch apparaten.

Bosch Keukens

Inbouwovens, kookplaten, vrijstaande fornuizen, stoomovens, magnetrons en warmhoudladen. Dit is zomaar een greep uit de Bosch-producten die wij leveren voor jouw keuken! Hele praktische apparaten met de laatste opties.
Denk bijvoorbeeld aan de 2-in-1 ovens met magnetron of zelfs de uitgebreide 3-in-1 ovens met stoomfunctie!

Wil je meer weten over de diverse Bosch apparaten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!

Keukenapparatuur van Bosch
Afzuigkappen van Bosch

Bosch Afzuigkappen

De ingebouwde kookplaten zijn in verschillende formaten leverbaar. Ook is er keuze uit een gas, keramische- of inductieplaat. Liever geen ingebouwde kookplaat? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een vrijstaand fornuis. Ook deze is leverbaar met diverse soorten kookplaten.

Wij hebben afzuigsystemen die in het werkblad geïntegreerd kunnen worden of volledig verborgen gemonteerd worden. Deze zijn werkend te bewonderen in onze showroom!

Wil je meer weten over de Bosch kookplaten en afzuigsystemen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!

Wil je graag eens wat nieuws proberen? Bekijk dan de mogelijkheden van een stoomoven. Betere resultaten en veel gezonder dan een normale oven!

Bosch Vaatwassers

Voor elke keuken is er een vaatwasser! Zo hebben wij een breed assortiment van zowel vrijstaande als inbouw vaatwassers. Beide leveren topprestaties en zijn in verschillende maten leverbaar.

Wil je meer weten over de Bosch vaatwassers? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen!

Vaatwassers van Bosch bij Voortman Pesse