Keukenadvies op maat in Assen

Bij Voortman Assen kun je niet alleen terecht voor tegels en badkamers, maar ook voor keukenadvies op maat. Als keukenleverancier heeft Voortman Assen een uitgebreide collectie keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Of je nu op zoek bent naar een moderne keuken, een landelijke keuken of een designkeuken, bij Voortman Assen vind je altijd wel een keuken die bij jouw wensen past. Voortman Assen heeft een team van ervaren adviseurs die je graag helpen bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Zij luisteren naar jouw wensen en eisen en komen met creatieve oplossingen en ideeën. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw smaak en budget. De adviseurs van Voortman Assen hebben veel kennis van keukens en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen zij jou voorzien van het beste advies. Voortman Assen biedt niet alleen keukenadvies, maar ook een uitstekende service. De keukens worden op maat gemaakt en geïnstalleerd door vakmensen met oog voor detail. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Zo ben je verzekerd van een keuken van hoge kwaliteit waar je jarenlang plezier van zult hebben.
Kortom, als je op zoek bent naar keukenadvies op maat, dan is Voortman Assen de plek waar je moet zijn. Met hun uitgebreide collectie keukens, ervaren adviseurs en uitstekende service zorgen zij ervoor dat jij de keuken van jouw dromen krijgt.

Op zoek naar de juiste keukenstijl in Assen?

Assen kent diverse keukenleveranciers, maar als je op zoek bent naar een uitgebreide collectie keukens in verschillende stijlen, dan is Voortman Assen de plek waar je moet zijn. Voortman Assen heeft een ruim aanbod keukens in diverse stijlen, van modern tot landelijk en van klassiek tot industrieel.

Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen, greeploze kasten en gebruik van moderne materialen zoals hoogglans kunststof en roestvrijstaal. Bij Voortman Assen vind je diverse moderne keukens in verschillende kleuren en afwerkingen.
Een landelijke keuken daarentegen heeft een warme en gezellige uitstraling. Bij een landelijke keuken wordt veel gebruik gemaakt van hout, natuursteen en aardetinten. Ook landelijke details zoals sierlijke handgrepen en ornamenten zijn veelvoorkomend. Bij Voortman Assen vind je diverse landelijke keukens in diverse uitvoeringen.
Een klassieke keuken is tijdloos en kenmerkt zich door een chique en elegante uitstraling. Bij een klassieke keuken wordt vaak gebruik gemaakt van massief hout, natuursteen en koperen of bronzen accenten. Ook klassieke details zoals sierlijke ornamenten en handgrepen zijn veelvoorkomend. Bij Voortman Assen vind je diverse klassieke keukens in verschillende kleuren en afwerkingen.
Een industriële keuken daarentegen heeft een stoere en robuuste uitstraling. Bij een industriële keuken wordt veel gebruik gemaakt van beton, staal en hout. Ook industriële details zoals grove handgrepen en metalen accenten zijn veelvoorkomend. Bij Voortman Assen vind je diverse industriële keukens in diverse uitvoeringen.

Maak een afspraak voor jouw keukenadvies in Assen

Ben je op zoek naar keukenadvies op maat? Maak dan een afspraak bij Voortman Assen. Bij Voortman Assen kun je terecht voor een uitgebreide collectie keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Het team van ervaren adviseurs staat klaar om jou te helpen bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Een afspraak maken bij Voortman Assen is eenvoudig. Je kunt online een afspraak maken via de website, maar ook telefonisch of in de showroom. Tijdens de afspraak neemt de adviseur de tijd om jouw wensen en eisen te bespreken en komt hij of zij met creatieve oplossingen en ideeën. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw smaak en budget. De adviseurs van Voortman Assen hebben veel kennis van keukens en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen zij jou voorzien van het beste advies.