Keukens op maat bij Voortman Assen

Op zoek naar een keuken die perfect past bij jouw persoonlijke wensen en eisen? Dan kan je bij Voortman Assen terecht voor de mooiste keukens. Wij bieden keukens op maat, deze keukens worden volledig aangepast aan jouw specifieke wensen en de beschikbare ruimte in jouw woning. In Voortman Assen staat kwaliteit hoog in het vaandel en bieden wij echte vakmanschap aan onze klanten. Wij werken met de beste materialen en de nieuwste technologieën om jouw droomkeuken te realiseren. Wij vinden het erg belangrijk om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden en jouw persoonlijke stijl en smaak te vertalen naar een op maat gemaakte keuken die volledig bij jou past. Het maakt niet uit of je nu houdt van een moderne, strakke keuken of juist gaat voor een klassieke, landelijke stijl, bij Voortman Keukens ben je aan het juiste adres. Onze keukens op maat zijn volledig aangepast naar jouw wensen en voorkeuren.

De nieuwste keukenstijlen voor jou

De eerste keukenstijl die we willen bespreken is de industriële stijl. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van robuuste materialen, zoals beton, metaal en hout. De keuken krijgt hierdoor een stoere uitstraling. Om deze stijl toe te passen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen aanrechtblad, stalen keukenkastjes en houten accenten. Een andere trend die we steeds vaker zien is de moderne keukenstijl. Hierbij draait het om minimalistische ontwerpen met strakke lijnen en weinig opsmuk. In een moderne keuken worden vaak hoogglans materialen gebruikt, zoals kunststof, glas en RVS. Een moderne keuken heeft vaak een luxe uitstraling en kan goed worden gecombineerd met strakke meubels. Voor wie van warmte en gezelligheid houdt is de landelijke keukenstijl een goede keuze. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Ook zie je vaak warme kleuren, zoals rood en geel. In een landelijke keuken wordt vaak gekozen voor een grote houten tafel waar je gezellig met het gezin aan kunt eten.

Voortman Assen ondersteunt jou in het aanschaffen van een nieuwe keuken

Wij van Voortman Assen begrijpen als geen ander dat het kiezen van een nieuwe keuken een hele grote investering is. Daarom bieden wij bij Voortman een transparante en eerlijke prijsopgave. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Onze adviseurs kennen de situatie van de koper en proberen het beste en juiste advies te geven naar jouw wensen. Maak snel een afspraak of bereik ons telefonisch.