Keukens laten plaatsen in Assen

Voortman Assen is inmiddels een jaar geopend en heeft al meerdere mooie projecten in de regio van Assen mogen realiseren! Maar waar wacht jij nog op? Heb jij plannen om jou keuken te laten vervangen? Of verhuis jij ergens in Assen, neem dan contact op met de specialisten van Voortman Assen. Wij hebben genoeg adviseurs in huis om jou te kunnen voorzien van het beste advies over onze keukens en de nieuwste ontwikkelingen in de keukenwereld. De adviseurs van Voortman zijn elke dag bezig om hun kennis up-to-date te houden over alle ontwikkelingen in de keukenwereld. Nieuw apparatuur of de nieuwste materialen zorgt ervoor dat wij steeds op onze hoede moeten zijn voor de veranderingen die plaatsvinden op de huidige markt. Door onze ervaring in Pesse, een filiaal dat nu al een aantal jaren bestaat, weten wij als geen ander hoe het is om klanten te helpen aan de keuken of badkamer van hun dromen. Wij hebben adviseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van keukenadvies maar ook adviseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van advies over sanitair. Hierdoor krijg je altijd te maken met iemand die volop expertise heeft over hetgeen waar je hem of haar over spreekt.

Keukenstijlen in Assen

Bij Voortman in Assen hebben we een grote hoeveelheid aan keukens in onze showroom staan om jou te inspireren en te laten zien hoe het allemaal kan. Het is voor jou heel erg belangrijk om een goed gevoel te krijgen bij de keuken die je wil, dit kan door verschillende manieren. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij door onze showroom genoeg invloeden krijgt om een keuze te maken in een bepaalde stijl, maar ook de soorten apparatuur die in onze showroom staan kunnen jou beïnvloeden. Wij laten de verschillende merken zien die wij in onze keukens kunnen laten plaatsen. De stijlen van onze keukens zijn heel erg belangrijk voor jouw keuze, voornamelijk omdat wanneer jij binnenkomt in onze showroom in Assen met een bepaalde stijl in je hoofd. Dan kunnen wij jou meenemen langs onze showroommodellen die hier heel erg op lijken of in ieder geval in deze stijl zijn ontworpen. Wij hebben verschillende stijlen in onze showroom, variërend van landelijk tot aan industrieel. Kies welke stijl bij jou past om ervoor te zorgen dat jij 100% achter je daadwerkelijke keuze staat straks.

Kwaliteit in onze keukens en onze service

Bij Voortman Assen is het heel erg belangrijk dat wij elke dag bezig zijn met het verbeteren van onze organisatie maar ook elke medewerker is persoonlijk bezig met het verbeteren van zijn werkzaamheden. Elke dag weer een dag om een verbetering aan te brengen waar dit nodig is. Dus als bedrijf ontwikkelen wij ons constant door en ditzelfde geldt voor de keukenmarkt. Deze blijft ook constant bewegen en groeien, daarom proberen wij hier heel scherp op te zijn! Wij zorgen ervoor dat onze werknemers gefocust zijn op de daadwerkelijke veranderingen en hierdoor ontstaat een constante groeicurve. Dit geldt niet alleen voor onze ontwerpen en de keukens die wij plaatsen, maar vooral in het bieden van dat extra stukje service. Deze service zorgt ervoor dat klanten met een heel fijn gevoel een nieuwe keuken kunnen ontvangen.

Keukenapparatuur van de beste merken

Wij bieden naast het beste materiaal en goede service, de beste merken op het gebied van keukenapparatuur aan aan onze klanten. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat wij hier geen extra werk door ervaren en onze klanten het beste kunnen bedienen door middel van de beste merken. Klanten kiezen vaak voor de hoogste kwaliteit die wij hebben in onze showroom en dat is niet alleen zo met apparatuur, ook op het gebied van werkbladen is dit het geval.

Neem contact op met Voortman Assen voor jouw nieuwe keuken

Bij Voortman Assen is het heel erg makkelijk, jij geeft jouw wensen door en kiest wat het wordt. Wij maken het ontwerp voor jou en zorgen ervoor dat deze naadloos aansluiten bij jouw wensen. Wij staan altijd open voor vragen of eventuele opmerkingen over het uiteindelijke ontwerp. Wees vrij en geef aan wat je wil en juist niet wil, op die manier krijgen wij het beste eindresultaat. Jij kan gemakkelijk een afspraak maken via ons online afspraak programma, maar jij kunt ons ook altijd telefonisch of via de mail bereiken om een afspraak te maken.

Voortman Assen, de keukenspecialist van de regio Assen
Industriële keukens bij Voortman Assen
Greeploze keuken bij Voortman Assen