Keukens in Drenthe | Voortman Assen

Uw Specialist voor Keukens in Drenthe

Welkom bij Voortman Assen, de specialist in keukens in Drenthe. Of u nu een nieuwe keuken wilt laten installeren of uw bestaande keuken wilt renoveren, wij bieden een breed scala aan diensten en producten om uw keuken tot het hart van uw huis te maken.

Waarom Kiezen voor Voortman Assen?

Ervaring en Expertise

Met jarenlange ervaring in de keukenbranche, zijn wij uw betrouwbare partner voor het ontwerpen, installeren en renoveren van keukens. Onze vakmensen beschikken over de kennis en vaardigheden om uw droomkeuken te realiseren.

Kwaliteit en Innovatie

Bij Voortman Assen staan kwaliteit en innovatie centraal. Wij werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste keukentechnologieën om u een functionele en stijlvolle keuken te bieden die jaren meegaat.

Persoonlijke Aanpak

Elke klant is uniek. Daarom luisteren wij aandachtig naar uw wensen en eisen. Samen creëren we een keukenontwerp dat perfect aansluit bij uw leefstijl en smaak.

Onze Diensten

Complete Keukenrenovaties

Wij verzorgen volledige keukenrenovaties, van het verwijderen van de oude keuken tot het installeren van nieuwe apparatuur, kasten en werkbladen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Keukenontwerp

Onze ervaren ontwerpers staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen. Met behulp van 3D-ontwerpen kunt u vooraf zien hoe uw nieuwe keuken eruit zal zien.

Installatie en Afwerking

Onze professionele installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw keuken. Wij regelen alles, van de loodgieterij en elektriciteit tot het plaatsen van de keukenkasten en apparatuur.

Bezoek Onze Showroom in Assen

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken? Bezoek onze showroom in Assen. Ontdek een breed scala aan keukenstijlen, materialen en accessoires. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.