Voortman is de keukenzaak in Hoogeveen

Er zijn een aantal keukenzaken in de omgeving van Hoogeveen maar niemand doet het op dezelfde manier als Voortman. Bij Voortman zijn wij Uniek! Voortman is een specialist op het gebied van keukens, badkamers en buitenleven. Voortman is gevestigd in Assen, een leuk, gezellig dropje net naast Hoogeveen. Wij hebben de kwaliteit van onze service heel hoog het vaandel staan.  Bij ons kunt altijd inspiratie op doen wanneer u op zoek bent naar een keukenspecialist in de omgeving van Hoogeveen. Voortman zorgt ervoor dat de nieuwste stijlen en trends te vinden zijn in de showroom. Bij Voortman in Assen vindt u dus een uitgebreide collectie aan keukens. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe droomkeuken bij Voortman, gevestigd in Assen net buiten Hoogeveen!

Keukenspecialist naast Hoogeveen

Voortman Assen is de keukenspecialist in de omgeving Hoogeveen, bij Voortman zijn we bezig met drie verschillende onderdelen. Keukens, badkamers en buitenleven. In alle drie de onderdelen willen wij ons onderscheiden als echte specialist. Niet alleen op het gebied van producten maar ook in onze service willen wij kwaliteit uitstralen. In onze showroom kunt u verschillende stijlen terug vinden, er staan zwarte keukens maar ook landelijke keukens met houten elementen. Wij willen ervoor zorgen dat u altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens terug kunt vinden in onze showroom. U moet rond kunnen lopen en genoeg inspiratie op kunnen doen voor uw droomkeuken.

Wij proberen voor iedere stijl en smaak de beste oplossing in huis te hebben. Maar  met een keuken van Voortman Assen kunt u geen foute keuze maken. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken in omgeving Hoogeveen is Voortman de specialist voor u, samen met onze adviseurs brengen wij uw keuken wensen in kaart en gaan wij samen voor de keuken van uw dromen.

Keukenzaak gevestigd in Assen

Voortman Keukens is goed te bereiken voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt in de omgeving van Hoogeveen. Onze showroom ligt wat lager in Drenthe, maar is voor alle bewoners uit de provincie Drenthe goed te bereiken.  U kunt gratis parkeren in de omgeving van de showroom, en de showroom van Voortman in Assen is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Hoogeveen zit onze showroom maar 8 minuten verderop, dus bent u op zoek naar een keuken in Hoogeveen kom dan zeker eens langs in Assen.

Het team van Voortman Pesse

Op zoek naar een keuken in Hoogeveen?

Bij Voortman willen wij u graag ondersteunen in het samenstellen van uw perfecte keuken. Wij hebben het beste team klaarstaan om u te helpen in het lastige proces van het kopen van een keuken. Op zoek naar het beste keukenadvies in Hoogeveen? Kom dan langs in Assen bij Voortman. Onze adviseurs proberen zich elke dag te ontwikkelen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens in de gaten te houden.

Ons advies is altijd volledig vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie kunt u al uw wensen uitspreken en een rondje lopen in de showroom voor inspiratie. U kunt altijd een afspraak maken of contact met Voortman opnemen. Wij zouden het fantastisch vinden om u te kunnen ondersteunen in het proces van uw droomkeuken. Wij hebben al een paar voorproefjes voor u klaarstaan verspreid over onze website. Kijk rond tussen de verschillende stijlen en kom erachter wat u het liefste wilt. U kunt altijd voorbereid naar de afspraak komen, maak een moodboard of zoek een aantal voorbeelden van keukens op die u heel erg mooi vindt. Hierdoor kunt u zeker weten dat onze adviseurs begrijpen wat uw wensen zijn.