Bij Voortman kunt u inspiratie opdoen voor keukens in Drenthe

Er zijn een aantal keukenzaken in Drenthe maar niemand doet het op dezelfde manier als Voortman. Wij zijn Uniek! Bij Voortman Keukens kunt u echte kwaliteitskeukens vinden. Naast de kwaliteit van onze producten, staat het verlenen van volledige service bij ons hoog in het vaandel. U kunt altijd inspiratie opdoen voor een keuken bij ons in Drenthe, wij hebben een mooie, volle showroom met de nieuwste stijlen op het gebied van keukens. Bij Voortman in Assen vindt u dus een uitgebreide collectie aan keukens. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe droomkeuken bij Voortman, gevestigd in Drenthe!

Keukenspecialist in Drenthe

Voortman Assen is de keukenspecialist in Drenthe, bij Voortman zijn we bezig met drie verschillende onderdelen. Keukens, badkamers en buitenleven. In alle drie de onderdelen willen wij ons onderscheiden als echte specialist. Onze showroom geeft een perfect beeld van de nieuwste keukentrends, wij laten u de nieuwste innovaties zien en de laatste collecties. Samen met u proberen wij de droomkeuken voor u te realiseren, wij denken mee in uw wensen.

Wij proberen zoveel mogelijk stijlen aan u te laten zien in onze showroom, verschillende van zwarte keukens tot aan houten landelijke keukens. Wij hebben voor iedere stijl en smaak de beste oplossing, een keuken van Voortman Assen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken in Drenthe is Voortman de specialist voor u, samen met onze adviseurs brengen wij uw keuken wensen in kaart en gaan wij samen voor de keuken van uw dromen.

Keukenzaak gevestigd in Drenthe

Voortman Keukens is goed te bereiken voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt in Drenthe. Onze showroom ligt wat lager in Drenthe, maar is voor alle bewoners uit de provincie Drenthe goed te bereiken. U kunt gratis parkeren in de omgeving van de showroom, en de showroom van Voortman in Assen is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Hoogeveen zit onze showroom maar 8 minuten verderop, dus bent u op zoek naar een keuken in Hoogeveen kom dan zeker eens langs in Assen.

Het team van Voortman Pesse

Keuken ontwerpen in Drenthe en deskundige advies

Voortman in Assen heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het plaatsen van keukens en ontwerpen van keukens. Bij Voortman denken wij niet in problemen wanneer wij uw droomkeuken ontwerpen, wij kijken naar andere mogelijkheden om het probleem op te lossen. Bij ons kijken onze adviseurs naar uw wensen, uw ruimte en uw budget. Door deze drie onderdelen aan elkaar te koppelen kan de adviseur van dienst een perfect ontwerp voor uw maken.

Ons advies is altijd volledig vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie kunt u al uw wensen uitspreken en een rondje lopen in de showroom voor inspiratie. U kunt altijd een afspraak maken of contact met Voortman opnemen. Wij zouden het fantastisch vinden om u te kunnen ondersteunen in het proces van uw droomkeuken. Wij hebben al een paar voorproefjes voor u klaarstaan verspreid over onze website. Kijk rond tussen de verschillende stijlen en kom erachter wat u het liefste wilt. U kunt altijd voorbereid naar de afspraak komen, maak een moodboard of zoek een aantal voorbeelden van keukens op die u heel erg mooi vindt. Hierdoor kunt u zeker weten dat onze adviseurs begrijpen wat uw wensen zijn.