Keukeninspiratie bij Voortman Assen

U bent aan het uitzoeken wat u precies wilt op het gebied van keukens, u wilt graag weten wat er allemaal mogelijk is o het gebied van keukens. Bij Voortman Assen hebben we een hele showroom gevuld met keukens, oriënteer in onze showroom en op deze pagina waar u naar op zoek bent. Belangrijk is om te weten wat de trends zijn op dit moment, wat het nieuwste apparatuur is en welke materialen er allemaal mogelijk zijn op het gebied van keukens. Heeft u inspiratie nodig bij het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe keuken? Dan kunt u altijd bij Voortman langskomen om inspiratie op te doen. Het samenstellen van een nieuwe keuken is natuurlijk super leuk, maar kan ook een lastig proces zijn. Onze adviseurs zijn elke dag bezig met nieuwe keukens en hebben daardoor veel ervaring. Laat u inlichten over alle mogelijkheden. Lees verder op deze pagina om onze keukeninspiratie te ervaren!

Zwarte Keukens

Robuuste, donkere, strakke keukens met een mooie afwerking zijn heel erg populair. Je ziet echt steeds meer donkere tinten terugkomen in de keukens, maar vooral zwarte keukens zijn echt populair onder onze klanten. Bij Voortman hebben we een ruim aanbod aan verschillende keukens, de zwarte keukens zijn ook volop vertegenwoordigt in onze showroom.

Moderne keukens

Het nieuwste apparatuur met de strakste, nieuwe materialen. Dat zijn de echte moderne keukens! Strakke lijnen, greeploze opbergmogelijkheden dit zijn allemaal elementen van de moderne keuken. De moderne keuken kan iets voor u zijn, wanneer u van strakke lijnen en een glanzende afwerking houdt. Past deze stijl bij u? Kom dan snel langs in Assen om alle moderne keukens te bekijken.

Landelijke keukens

In de laatste jaren horen we vaak de vraag naar landelijke keukens terugkomen. Deze stijl is echt al een aantal jaar heel erg populair. De karakteristieke uitstraling is echt fantastisch en geeft uw keuken meteen een gezellige sfeer. De verschillende elementen in een landelijke keuken kunnen bestaan uit kaderdeurtjes, open kasten en sierlijke handgrepen. Qua kleuren wordt er vaak gebruik gemaakt van warme, rustige kleuren zoals gebroken wit, beige of zand. Deze kleuren zorgen voor de echte karakteristieke uitstraling.

Industriële keukens

U bent op zoek naar een ruime, ruwe uitstraling voor uw nieuwe keuken? Dan kunt u ook eens kijken naar de industriële keuken. Een keuken met stoere, ruwe elementen is echt één van de laatste trends op de keukenmarkt. De unieke stijl van een industriële keuken is echt ongeëvenaard. Deze stijl heeft ruwe randjes met een strakke afwerking, het is dus een mix van strakke lijnen met een ruwe uitstraling. Qua materialen wordt er vaak gebruik gemaakt van ruwere houtsoorten, metaal, RVS, roest en echte bakstenen. Deze uitstraling wordt ook meegenomen in de kleuren, het apparatuur, de verlichting en het materiaal.