Keukeninspiratie in Assen

Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe keuken en wil jij daarbij keukeninspiratie opdoen in Assen? Dan ben je bij Voortman Assen aan het juiste adres. Met veel verschillenede stijlen en de beste merken maak jij jouw nieuwe keuken tot een pracht exemplaar. De eerste stap richting een nieuwe keuken is altijd het opdoen van inspiratie en daar helpen wij je dan ook graag bij. Lees snel verder voor de best keukeninspiratie in Assen!

De verschillende keukenstijlen

Je hebt de beslissing gemaakt voor een nieuwe keuken, maar nu wil je je natuurlijk laten inspireren. Op onze site kun je al de verschillende keukenstijlen bekijken. Om jouw een handje op weg te helpen met keukeninspiratie in Assen belichten wij de verschillende kenmerken van de 4 keukenstijlen in ons assortiment.

Allereerst de landelijke keukens, welke bekend staat om zijn sfeer waar je je meteen thuis voelt. Binnen een landelijke is altijd veel aandacht voor kleine details. Hierbij is de opstelling van de keuken steeds minder van belang en gaat het echt om de gedetailleerde afwerking binnen de keuken. Denk hierbij aan luxe materialen, gebruik van natuursteen en mooi, sierlijke handgrepen. Wat de landelijke keuken kenmerkt en dus niet mag ontbreken is het losstaande fornuis.

Bij de keukeninspiratie in Assen, moeten wij uiteraard stil staan bij de moderne keuken. Deze keuken is heel erg populair en daarom leggen wij je graag de verschillende elementen en kenmerken van een moderne keuken uit. Vaak wordt er bij een moderne keuken nog steeds gedacht aan een witte keuken met een hoogglans afwerking. Echter is een moderne keuken tegenwoordig in veel andere kleuren te verkrijgen. Dit is juist wat een moderne keuken kenmerkt. Daarnaast zien we in een moderne keuken ook strakke lijnen, greeploze of strakke grepen en de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur.

Een derde keukenstijl die wij bij Voortman Assen in onze showroom hebben staan, is de industriële keuken. In deze keukenstijl is het doel om een robuuste uitstraling samen te stellen. Dit doen we door gebruik te maken van strakke lijnen, ruwe materialen, een beton of betonlook, stalen elementen en vooral het gebruik van hout. Daarnaast creëer je met de leukste details een industrieel geheel. Alles is mogelijk dus kom vooral keukeninspiratie opdoen in Assen.

Tot slot kunnen wij bij Voortman Assen de verschillende keukenstijlen leveren in een zwarte kleur. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een volledig zwarte keuken, maar ook een aantal donkere of zwarte elementen. Hierbij gebruiken wij verschillende materialen om het zwarte uiterlijk te vertalen in de stijl die jij wil!

Lees alles over de verschillende keukenstijlen, door hieronder te klikken op jouw gewenste stijl:

Landelijke keukens bij Voortman Assen
Moderne keuken
Industriële keukens
Zwarte keuken

Hoe maak jij jouw keuken compleet?

Naast de stijl die jij kiest en de details die hierbij horen, zijn er nog andere zaken waar je over moet nadenken bij het opdoen van keukeninspiratie in Assen. Hierbij kun je denken aan de verschillende apparaten die jij in jouw keuken wil neerzetten. Bij Voortman Assen kunnen wij jouw alles vertellen over deze apparaten en welke het meest geschikt is voor jouw keuken. Denk bijvoorbeeld eens na over een Quooker kraan, die niet alleen handig maar ook nog erg duurzaam is. Bekijk al onze merken en apparaten snel op onze site! Hieronder zie je 2 fantastische elementen die niet mogen ontbreken in jouw nieuwe keuken, een Quooker kraan en een Siemens kookplaat.

Maak een afspraak en doe keukeninspiratie op in onze showroom!

Wil jij keukeninspiratie op doen in Assen en de keukens in het echt bekijken? Maak dan snel een afspraak via het formulier hieronder en kom langs in onze showroom. Onze keukenexperts staan altijd voor je klaar helpen jou graag met het beste advies. Daarnaast kun je voor al jouw vragen ook terecht bij onze experts of neem contact met ons op. Tot snel in de showroom in Assen!

Kwaliteit is top bij Voortman Assen