Keuken in de regio van Assen

Ben jij opzoek naar een nieuwe keuken in de regio van Assen? Kom dan eens langs bij Voortman in Assen! Bij ons vind je alle verschillende stijlen en opstellingen die je kunt bedenken. Daarnaast ben je maar 15 minuten verwijderd van jouw droom keuken in de regio van Assen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een nieuwe keuken en de verschillende stijlen. Lees dus snel verder!

Industriële keuken op maat in Assen

De verschillende keukenstijlen

Bij Voortman Assen hebben wij vier verschillende keukenstijlen voor jou geselecteerd. Al deze stijlen hebben hun eigen unieke kenmerken en elementen. Zo kun je kiezen uit de volgende stijlen:

  • Landelijke keuken
  • Moderne keuken
  • Industriële keuken
  • Zwarte keuken

Voor welke keuken in de regio van Assen kies jij? Ervaar en ontdek alles over de verschillende stijlen hieronder!

Landelijke keuken

Wil jij een keuken die bekend staat om zijn sfeer en waar je je meteen thuis voelt? Kijk dan eens rond bij onze collectie aan landelijke keukens. Met een landelijke keuken breng je gezelligheid in jouw keuken in de regio van Assen Door de aandacht voor de kleinste details in de afwerkingen creëer jij een leuke unieke sfeer in het middelpunt van jouw huis. Daarnaast wordt er in een landelijke keuken gebruik gemaakt van luxe materialen, mooie grepen en klassieke kranen en spoelbakken. Wat een landelijke keuken écht afmaakt, is een losstaand fornuis, dit mag niet ontbreken. Wil jij meer weten over de landelijke keuken? Dan vertellen wij je op deze pagina graag meer over deze stijl!

Witte keuken bij Voortman Assen

Moderne keuken

Bij een moderne keuken zijn een aantal elementen die deze stijl kenmerken. Waar een moderne keuken vroeger alleen maar bestond uit een witte hoogglans keuken, kun je een moderne keuken tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren krijgen. Daarnaast zien we het gebruik van strakke lijnen, greeploze of juist strakke grepen, moderne keukenapparatuur, vlakke deurfronten, ingebouwde verlichting en gladde materialen als kenmerkend voor een moderne keuken. Met het minimalistische design en de functionaliteit die voorop staat, creëer je een perfecte balans. Kom alles te weten over de moderne keuken op onze pagina over moderne keukens!

Industriële keuken

Bij een industriële keuken komen een aantal elementen altijd terug. Deze elementen zijn dan ook kenmerkend voor deze stijl. Met alle elementen wordt een robuuste uitstraling gecreëerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende elementen en kenmerken:

  • Strakke lijnen
  • Ruwe materialen
  • Beton(look)
  • Staal
  • Hout

Maak de industriële keuken helemaal compleet met de mooiste details. Denk hierbij aan de opvallende robuuste grepen, in plaats van een greeploos design die bij een moderne keuken vaak wordt gebruikt. Ontdek alle mogelijkheden op de pagina over industriële keukens en wie weet plaats jij straks een mooie industriële keuken in de regio van Assen!

een nieuwe keuken

Zwarte keuken

De laatste, maar zeker niet de minste keukenstijl, is de zwarte keuken. Wil jij een mooie trendy keuken in de regio van Assen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een zwarte keuken. Dit is een erg populaire stijl en past perfect in alle eerder genoemde stijlen. Onze experts kunnen jouw alles vertellen en laten zien over een zwarte keuken. Of je nou een volledig zwarte keuken wil of juist alleen maar een paar zwarte elementen wil toepassen, alles is mogelijk!

Kom langs in de showroom!

Ben jij al helemaal geïnspireerd voor een nieuwe keuken in de regio van Assen? Of wil jij advies van onze experts of de keukens in het echt zien? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Assen. Maak gemakkelijk online een afspraak via het formulier hiernaast en dan zien wij je snel in Assen!