Keuken Assen

Bij het kopen van een nieuwe keuken in Assen zijn er veel verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. De keukenexperts helpen je graag bij dit proces. Op deze manier ben jij verzekerd van een keuken die voldoet aan jouw wensen en behoeftes. Om er voor te zorgen dat jij straks jouw droomkeuken in huis hebt, raden wij je aan om eerst eens wat inspiratie op te doen. Zo kun je al een vast eens nadenken over welke sfeer jouw keuken moet gaan uitstralen. Zo kun je kiezen uit een aantal verschillende stijlen met ieder zijn eigen unieke elementen. Verder is het van belang om te kijken naar de apparatuur die in jouw keuken in Assen moet komen te staan. Zo creëer je niet alleen een mooie, maar ook functionele keuken!

Voortman Assen, de keukenspecialist van de regio Assen

Verschillende stijlen

Voor jouw nieuwe keuken in Assen kun je kiezen uit een aantal verschillende stijlen. Deze zullen we allemaal even kort omschrijven zodat jij een goed beeld kut vormen over de stijl die bij jou past!
Hou jij van sfeer in jouw keuken en zie jij graag aandacht voor de kleine details? Dan is een landelijke keken echt iets voor jou. Met mooie afwerkingen van de frontjes en grepen creëert een landelijke keuken een leuke gezellige sfeer. Daarnaast kunnen rustieke tegels natuurlijk ook niet ontbreken in een landelijke keuken.
Bij een moderne keuken gaat het tegenwoordig niet meer alleen over een hooggans witte keuken. Een moderne keuken in Assen is namelijk in allerlei verschillende kleurstijlen te verkrijgen. Ook zien we steeds vaker de afwisseling tussen mooie strakke grepen en juist weer greeploze designs. Wat ook kenmerkend is voor een moderne keuken, is het gebruik van nieuwe moderne apparatuur en ingebouwde verlichting. Een moderne keuken is dus een veelzijdige keuken met verscheidene opties. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel meer over onze moderne keukens!
Een industriële keuken wordt vooral gekenmerkt door e strakke lijnen, ruwe materialen, een betonlook en het gebruik van staal en/of hout. Met een robuust uiterlijk en gebruik van verschillende materialen geef je jouw keuken een unieke sfeer. Daarnaast heeft een industriële keuken een mooi dik aanrechtblad en houten kastjes.
Bij Voortman Assen us alles mogelijk, zo ook een zwarte keuken. Of je nou kiest voor een moderne, industriële of landelijke keuken, door het gebruik van zwarte elementen creëer jij een mooie strakke uitstraling in jouw keuken in Assen. Bij het combineren van verschillende stijlen en kleuren staan onze experts graag voor je klaar om jou te voorzien van jouw droomkeuken.

Lees meer over onze landelijke keukens

Landelijke keuken

Lees meer over onze moderne keukens

Moderne keuken

Lees meer over onze industriële keukens

Industriële keukens

Lees meer over onze zwarte
keukens

Zwarte keuken

Keuken apparaten

Denk bij de aanschaf van een nieuwe keuken in Assen ook eens na over de verschillende apparaten. Bij Voortman Assen hebben wij een selectie van de beste materialen speciaal voor jou! Zo hebben wij verschillende Miele apparaten die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Ervaar de gemakken van een Miele koelkast of vaatwasser in onze showroom! Naast de apparaten van Miele, bieden wij ook Bosch apparaten aan. Ingebouwde afzuigkappen en vrijstaande of inbouw vaatwassers, je vind het allemaal!
Natuurlijk kan in jouw keuken in Assen een Quooker kraan niet ontbreken. Één van de meest veelzijdige kranen die er op dit moment worden gemaakt. Zo geeft een Quooker kraan niet alleen kokend water, maar ook gekoeld, gefilterd en bruisend water. Daarnaast is een Quooker kraan ook erg duurzaam, wat een groot voordeel is.

Kom langs in onze showroom!

Wil jij onze keukens een keer in het echt zien of heb jij nog vagen? Kom dan eens langs in onze showroom in Assen. Onze experts staan altijd voor jou klaar met het beste advies. Maak hieronder snel en gemakkelijk een afspraak en dan helpen wij jou graag met jouw droomkeuken in Assen. Tot snel in Assen!

Maak online een afspraak: