Kerstfair 2021

De zomer is net voorbij en wij denken alweer aan de Kerst. En dat doen we niet zonder reden!

Voortman Pesse is voornemens een unieke Kerstfair te organiseren vanaf 30 november tot en met 17 december a.s.. Een fair waarbij we ondernemend Hoogeveen en omstreken de mogelijkheid willen bieden hun werknemers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

Aantal dagen tot Kerst
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Minuten
0
0
Seconden

Hoe werkt het

Wat houdt de Kerstfair in?

Wat houdt de Kerstfair in?

Wij zien het al voor ons: vuurkorven die branden, barbecues waarop de lekkerste gerechten bereid worden, glühwein, chocolademelk met slagroom en kerstmuziek binnen én buiten op ons terrein in Pesse. Een knusse ambiance waarin jouw werknemers niet alleen genieten van een gezellige avond, maar tegelijkertijd de mogelijkheid hebben zelf hun kerstpakket bij elkaar te shoppen!

Wat bieden we aan op de kerstfair?

Wat bieden we aan?

Op de Kerstfair staan namelijk leuke kraampjes met bijvoorbeeld wijn, chocolade en andere luxe etenswaren, kerstartikelen, barbecue-accessoires, parfums, lederwaren, huishoudelijke artikelen, kleding etc.

Hoe betaalt een medewerker?

Hoe betaalt een medewerker?

Je medewerkers betalen hun persoonlijk gekozen onderdelen van het kerstpakket via een voucher/muntsysteem. Ze ontvangen de waarde -die jij als bedrijf voor het kerstpakket bepaalt- in vouchers en/of munten, die ze vervolgens kunnen besteden bij de kraampjes. Zo stel je als medewerker zelf het kerstpakket samen dat je écht wil en heb je ook nog eens een super gezellige avond met collega’s.

Sluit samen met je medewerkers het jaar sfeervol af

Kortom: de Voortman Kerstfair koppelt de jaarlijkse (personeels) kerstborrel aan het kerstpakket via een sfeervolle en attente manier om samen met je medewerkers het jaar af te sluiten! Uiteraard is het mogelijk om voor jouw bedrijf een besloten middag of avond te reserveren. Heb je zelf speciale wensen of ideeën, bijvoorbeeld live muziek? Deel ze met ons! In overleg is veel mogelijk.

Ja, stuur mij een prijsopgave!
We sturen je graag onze prijsopgave op, vul je gegevens hieronder in en ontvang van ons de prijsopgave voor de Kerstfair.

Heel erg bedankt voor het opvragen van de prijsopvraag voor de Kerstfair 2021. Wij sturen je zo snel mogelijk alle informatie op. Alvast bedankt.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens.