Keller Keukens bij Voortman Assen

Wij van Voortman Assen kunnen onze trotse partner van Keller keukens noemen. Wij zijn één van de Keller keukenspecialisten in Nederland, wij zijn trots op de partnerschap die wij hebben met Keller. De keukens van Keller zijn ervoor gemaakt om binnen uw budget een persoonlijke droomkeuken te realiseren. En hierbij lever je niet in aan sfeer en uitstraling. Bij Keller spreken ze van vier verschillende basisstijlen, dit doen ze voor het gemak van de klant. De vier basisstijlen zijn: klassiek, modern, landelijk en industrieel. Keller maakt de mooiste keukens beschikbaar voor iedereen. Iedereen wilt zijn of haar droomkeuken realiseren, met een keuken van Keller kan je geen foute keuze maken.

Verschillende keukenkenmerken bij Keller Keukens

De Keller Keukens zijn echt mooi van binnen en buiten, dit komt vooral door de unieke kenmerken van Keller Keukens. Bijvoorbeeld de raster 130 maatvoering, greeplijsten in kleur en verdekte afzuiging. Al deze onderdelen zijn uniek, en zo herkent u meteen een Keller Keuken. Naast deze unieke kenmerken worden de keukens voorzien van veel luxe kenmerken, zoals scharnieren met demping en korven met glazen zijwanden en Blumotion.

Uitstraling valt of staat vaak met oog oog voor details, daarom zijn de greeploze Keller keukens ook echt volledig greeploos. Niet alleen horizontaal, maar ook verticaal is de keuken volledig greeploos. Het design kan hierdoor niet verstoord worden door grepen, en de focus blijft volledig op het design. Hierdoor is het resultaat van greeploze keukens altijd strak en puur. Pure kwaliteit is echt het uitgangspunt bij Voortman en bij Keller. Een lange levensduur van een Keller keuken zit standaard inbegrepen bij een nieuwe keuken. Bij een Keller keuken zijn alle NCS kleuren beschikbaar. Je kan zelfs details in de keuken in andere kleuren kiezen, hierdoor werk je de keuken echt volledig op persoonlijke wijze af. Keller is echt puur, strak Nederlands design.

Tevens is er bij Keller een breed assortiment aan modellen. Per model kan de kleur, afmetingen, materiaal en de afwerking weer verschillen. De modelkeuze heeft flinke invloed op de prijs van de keuken. ook de levensduur is hiervan afhankelijk.

Verschillende materialen bij een Keller Keuken

MELAMINE

HOOGGLANS KUNSTSTOF

KUNSTSTOF OMMANTELD

ULTRA MAT KUNSTSTOF

GELAKT MDF

HOUTFINEER

MASSIEF HOUT

HOOGGLANSLAK

Keller maakt mooie keukens bereikbaar

De focus ligt bij Keller niet alleen op mooie keukens, wij maken onze mooie keukens bereikbaar. Dat betekent voor u dat we niet alleen kijken welke keuken past bij welke woonstijl, het mooiste apparatuur en duurste materiaal. Maar wij kijken ook naar uw budget. Bij iedereen is het budget weer anders en wij willen iedereen een keuken aan kunnen bieden. Ons assortiment is zo samengesteld dat er binnen ieder budget een droomkeuken gerealiseerd kan worden. Zonder in te leveren op sfeer uitstraling. Er zijn verschillende keukens met verschillende elementen, materialen en apparatuur dit heeft allemaal weer invloed op de prijs. Bekijk wat mogelijk is binnen uw budget bij één van onze adviseurs.

Plan binnen 1 minuut je afspraak in

Via onderstaand formulier plan je gemakkelijk en snel een afspraak bij Voortman. Maak eerst een keuze tussen het type afspraak Keuken of Badkamer, kies daarna je gewenste datum en tijdsstip en uw afspraak wordt telefonisch bevestigd door een van onze medewerkers.