Industriële badkamer bij Voortman Assen

Bij Voortman Assen heb jij een aantal industriële badkamers in de showroom staan, deze modellen staan klaar voor jou om inspiratie te geven. Het is echt een hele belangrijke inspiratiebron voor klanten. Sommige klanten komen binnen die nog geen enkele inspiratie hebben, die willen wij graag aanbieden aan onze klanten. De industriële badkamer is gebaseerd op de fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw, maar ook de interieurstijlen en elementen uit deze eeuwen zijn heel erg belangrijk voor de industriële stijl. Deze stijl kenmerkt zich dan ook door zijn donkere kleuren en robuuste elementen. Deze stijl zie je steeds vaker terug in de Nederlandse huishoudens. Vooral in de badkamer is deze stijl heel erg populair. Wij nemen jou mee door de verschillende mogelijkheden op het gebied van industriële badkamers. Wij hebben al enige ervaring in het ontwerpen en plaatsen van industriële badkamers.

Welke materialen in een industriële badkamer?

In de industriële interieurstijl worden vaak robuuste en natuurlijke materialen gebruikt zoals beton, metaal en hout. Laat dit in je nieuwe badkamer terugkomen door te kiezen voor betonnen badkamertegels of een robuuste metalen badkamermeubel. Vaak worden deze robuuste elementen gecombineerd met de zachte en warme tinten van hout. Deze kleuren in combinatie met materialen geeft de badkamer een stoere, maar toch sfeervolle uitstraling. Hout kun je laten terugkomen in de vorm van houten planken of andere accessoires, maar ook in de badkamermeubels zelf. Door deze materialen te combineren creëer jij een hele bijzondere uitstraling in jouw nieuwe badkamer. Echt industrieel oogt ruim en werkt met donkere kleuren, maar welke kleuren passen nou echt bij een industriële badkamer?

Welke kleuren in een industriële badkamer?

In industriële woningen wordt vaak gekozen voor een kleurenpalet dat donkere tinten omvat, zoals antraciet, zwart en grijs. Een veelvoorkomend voorbeeld is een badkamer met een zwart meubel dat tegen een wand met een betonlook hangt. Op de wastafel zijn vaak accessoires te vinden in antraciet, zoals een zeepdispenser. De douche is vaak uitgerust met een zwart profiel dat prachtig samengaat met een zwarte regendouche. De kleuren zijn heel erg belangrijk in een industriële badkamer, deze geven die ene sfeer die jij wil realiseren in jouw badkamer.

Industriële badkamers op maat gemaakt door Voortman Assen

Voortman Assen is heel erg bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamers. Het mooiste aan de badkamers van Voortman Assen is dat deze badkamers allemaal op maat gemaakt worden voor onze klanten. De wens van de klant staat altijd centraal, hierdoor is dit altijd de rode draad in het ontwerp van Voortman Assen. Onze adviseurs kunnen heel erg goed luisteren naar jouw wensen en hierdoor weten wij wat we moeten ontwerpen om deze volledig te beantwoorden. Zelfs op het gebied van de verschillende keuzes qua kranen en douchecabines. Zwarte kranen of een RVS douchekop zorgt echt voor die industriële stijl.

Maak een afspraak met Voortman Assen voor jouw nieuw industriële badkamer

Zoals al eerder aangegeven hebben wij een brede kennis en ervaring op het gebied van het ontwerpen en plaatsen van industriële badkamers. Deze badkamers zijn altijd hele mooie projecten die gerealiseerd worden in een woning die vaak al een beetje de industriële look hebben in het interieur. Hierdoor passen de industriële badkamers hier perfect bij, door de keuzes in bepaalde kleuren en materialen creëer je een echte industriële stijl in de door jouw gewenste ruimte. Onze adviseurs willen jou graag helpen met het beste advies op het gebied van badkamers, jij bent welkom met alle verschillende stijlen! Maak gemakkelijk een afspraak met Voortman Assen via ons online afspraken formulier. Jij kunt ons ook altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Industriële badkamer bij Voortman Assen
Industriële badkamer
Industriële zwarte badkamer bij Voortman