Een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken is een uitdagende klus. Bij Voortman helpen wij jou daarom graag met deze zware taak. Bij ons vind je allerlei verschillende stijlen en opstellingen. Van landelijk tot modern en van industrieel tot een zwarte keuken. Alles is mogelijk dus kijk gerust eens rond tussen de verschillende stijlen. Verder kun je altijd langs komen voor advies op maat van één van onze adviseurs!

een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken naar jouw dromen

Jij wil natuurljk een nieuwe keuken die volledig voldoet aan jouw wensen en jouw dromen. Hierbij is de stijl uiteraard van groot belang. Daarom is het verstandig om van te voren al een beeld te vormen van de opstellingen en stijlen die jij mooi vindt. Zo kom jij straks goed voorbereid in de showroom om samen met een adviseur de keuken van jouw dromen samen te stellen. Voor jouw nieuwe keuken kom je dus bij Voortman!

Tips voor een nieuwe keuken

Bij een nieuwe keuken komt veel kijken en dit kan soms intimiderend zijn. Daarom helpen wij jou graag een handje op weg. Naast de stijl van de keuken zijn er namelijk nog veel andere zaken waar jij rekening mee moet houden. Denk hierbij eens aan de verschillende apparaten die wij te bieden hebben. Zo kun je kiezen uit de beste merken met apparatuur van top kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een mooie inbouwoven van Siemens voor het ultieme gemak. Daarnaast hebben wij een selectie aan Miele producten die het koken leuker en gemakkelijker maken. Of wat dacht je van de meest revolutionaire kraan van dit moment, de Quooker. Lees snel meer over al onze apparaten!

Een nieuwe keuken met Siemens bakovens

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Ben jij ook toe aan een nieuwe keuken? Maak dan gemakkelijk en snel een afspraak bij Voortman! Hier staat een adviseur voor jou klaar om jou te voorzien van het beste advies voor jouw keuken! Samen kun je hier een rondje lopen door de showroom om alle mogelijkheden te bekijken te bespreken. Tot snel in onze showroom in Assen!

Greeploze keuken van Voortman Assen