De nieuwste badkamerstijlen bij Voortman Assen

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je badkamerrenovatie, dan zijn de nieuwste badkamerstijlen zeker het overwegen waard. Van modern en minimalistisch tot warm en rustiek, er zijn tal van trends die passen bij verschillende smaken en voorkeuren. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwste badkamerstijlen die je kunt gebruiken om jouw droombadkamer te creëren.

Moderne badkamerstijl

Moderne badkamers hebben strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en zijn vaak voorzien van neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs en beige. Populaire materialen zijn onder andere glas, beton en metaal, en er wordt vaak gebruik gemaakt van verlichting om een gevoel van ruimte te creëren. Moderne badkamers zijn ook vaak uitgerust met moderne technologieën, zoals digitale douchesystemen en slimme toiletten.

Natuurlijke badkamerstijl

Als je een rustieke en ontspannende sfeer wilt creëren, is de natuurlijke badkamerstijl wellicht iets voor jou. Deze stijl maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en planten om een organische uitstraling te creëren. Natuurlijke kleuren zoals groen, bruin en blauw worden vaak gebruikt om een kalmerende sfeer te creëren.

Industriële badkamerstijl

De industriële badkamerstijl is geïnspireerd op oude fabrieken en lofts. Kenmerkend zijn de rauwe en robuuste materialen zoals beton, baksteen en metaal. Vaak worden deze materialen gecombineerd met vintage accessoires en meubels om een unieke uitstraling te creëren. De kleuren in een industriële badkamer zijn vaak neutraal, zoals zwart, grijs en wit.

Scandinavische badkamerstijl

De Scandinavische badkamerstijl staat bekend om zijn minimalistische en functionele ontwerp. Deze stijl maakt gebruik van neutrale kleuren zoals wit en grijs, en er wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen. De nadruk ligt op eenvoud en functionaliteit, en er is vaak weinig decoratie te vinden.

Zwarte badkamerstijl

De zwarte badkamerstijl is een gedurfde en moderne keuze. Deze stijl maakt gebruik van zwarte tegels, sanitair en accessoires om een dramatisch effect te creëren. Er wordt vaak gebruik gemaakt van witte accenten om het geheel in balans te houden. Deze stijl past goed bij een minimalistisch en modern interieur.

Maak een afspraak voor een nieuwe badkamer bij Voortman Assen

Onze badkameradviseurs staan elke voor jou klaar met het juiste advies voor jou. De nieuwste badkamerstijlen staan in de showroom en kan jij gebruiken ter inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. Kom snel langs in Assen of Pesse or maak online een afspraak in één van onze filialen.