Buitenleven 

Iedereen wil tegenwoordig heerlijk kunnen buitenleven tijdens de warme dagen, maar ook tijdens de koude dagen. Dit betekent dat we meer gebruik maken van onze tuin. We zitten niet alleen maar in onze tuin of op ons terras, maar we willen tegenwoordig volledig ontspannen in onze tuin. Een mooie overkapping erbij, dan kun je eigenlijk het gehele jaar genieten van het echte buitenleven ook in de koudere dagen. Voor veel mensen is dit een hele grote wens wanneer ze een nieuw huis kopen. Voortman Assen wil hier graag haar steentje aan bijdragen!

Barbecue mogelijkheden

Veel mensen kunnen echt genieten van eten, dus hebben wij heel veel verschillende manieren van buiten koken in onze showroom opgenomen. De mogelijkheden zijn bij Voortman Assen heel erg divers en hierdoor kunnen wij aan veel wensen van klanten tegemoet komen. In het assortiment van Voortman Buitenleven staan namelijk heel erg veel barbecues en ook een aantal buitenkeukens. De bekendste barbecue die iedereen wel eens heeft gehad, is natuurlijk de barbecue op kolen. Deze barbecue geeft je eten een heerlijke grill smaak. De topper onder de kolenbarbecues is in ons assortiment de Kamado Joe. Bij Voortman zijn we zulke grote fans dat we bijna allemaal wel een Kamado thuis hebben staan!

Meer over barbecues
Barbecues van Voortman Buitenleven

Buitenkeukens bij Voortman Assen

Naast kolenbarbecues zijn er ook een grote hoeveelheid aan gasbarbecues te vinden in het assortiment van Voortman Buitenleven. En dit is misschien wel de makkelijkste manier om snel aan je gerechten te kunnen beginnen, je hoeft alleen het gas open te draaien en de rest spreekt eigenlijk voor zich. Het systeem werkt bijna hetzelfde als een normaal gasfornuis, waardoor je buiten de mooiste gerechten kunt bereiden. Een andere manier van eten bereiden is de Dutch Oven, met deze pan ga je echt even terug naar vroeger, een pan op open vuur. Hoe leuk is dat? De Dutch Oven is een manier om eten langzaam te garen en waarmee je het vlees super mals kan bereiden. Met de Dutch Oven heb je altijd een super lekker resultaat.

Loungeset bij Voortman Assen

Lekker loungen in de zon, uitbuiken van heerlijke gerechten van de barbecue en borrelen met vrienden… Het is allemaal net wat comfortabeler op een heerlijke loungeset van Voortman Buitenleven. In het assortiment zijn er allemaal verschillende loungesets die met elkaar gemeen hebben dat ze van topmateriaal zijn gemaakt. Dikke kussens in je loungeset die gemaakt zijn van materialen die wel een stootje kunnen hebben of een beetje van het Nederlandse weer kunnen hebben. Heb jij al een beeld of je jouw loungeset uitgevoerd wilt zien in hout, aluminium of juist wicker?

Buiten tafelen met Voortman

Wanneer alle lekkere gerechten bereid zijn en perfect zijn gelukt, is het makkelijker om deze natuurlijk zittend aan een tafel op te eten. Daarom hebben we bij Voortman Buitenleven een ruim assortiment tuinmeubelen. We hebben verschillende soorten tuintafels in diverse materialen, dus voor iedere tuin hebben wij een passende tafel. Ook in tuinstoelen hebben we een ruime keuze. Mocht je toch meer gaan voor een combinatie van tafelen én loungen, neem dan ook eens een kijkje bij onze Dining Loungesets. Hier heb je het genot van een lekkere loungebank met een hoge tafel waardoor je loungen en eten heel goed met elkaar kunt combineren.

Welkom in onze showroom in Assen

We begrijpen heel goed dat je de keuze voor het materiaal nog niet hebt gemaakt. Of dat je eerst even proef wilt zitten voordat je jouw tuinmeubelen bestelt. Ook voor meer informatie over onze barbecues en bijbehorende accessoires kun je bij ons terecht. We heten je dan ook van harte welkom in onze showroom in Assen en Pesse.

Tot ziens!