Badkamerspecialist Assen | Voortman Assen

Uw Betrouwbare Badkamerspecialist in Assen

Welkom bij Voortman Assen, uw toonaangevende badkamerspecialist in Assen. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of wilt u uw huidige badkamer renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan diensten en producten om van uw badkamer de perfecte ontspanningsruimte te maken.

Waarom Kiezen voor Voortman Assen?

Ervaring en Vakmanschap

Met jarenlange ervaring in de badkamerbranche, zijn wij experts in het ontwerpen, installeren en renoveren van badkamers. Onze vakmensen beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw droom badkamer werkelijkheid te maken.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Voortman Assen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten van gerenommeerde merken. Dit garandeert niet alleen een prachtig eindresultaat, maar ook een lange levensduur van uw badkamer.

Persoonlijke Service

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Elke klant heeft unieke wensen en eisen. Daarom nemen we de tijd om naar uw ideeën te luisteren en samen met u een ontwerp te creëren dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Onze Diensten

Complete Badkamerrenovaties

Of het nu gaat om een volledige renovatie of een gedeeltelijke opknapbeurt, wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. Van het slopen van de oude badkamer tot de installatie van nieuwe sanitaire voorzieningen en tegelwerk.

Badkamerontwerp

Onze ontwerpers helpen u graag met het visualiseren van uw nieuwe badkamer. Met behulp van geavanceerde software creëren we een 3D-ontwerp, zodat u precies weet hoe uw badkamer eruit zal zien.

Installatie en Afwerking

Onze installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw badkamer. Wij regelen alles, van loodgieterij en elektriciteit tot het plaatsen van meubels en accessoires.

Bezoek Onze Showroom in Assen

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer? Bezoek dan onze showroom in Assen. Hier vindt u een uitgebreide collectie badkamermeubels, sanitair en accessoires. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.