Badkamers plaatsen in Assen

Voortman Assen is de specialist op het gebied van badkamers in de regio Assen. Wij hebben al een grote hoeveelheid aan badkamers mogen plaatsen in de regio Assen, van de kleinere dorpen rondom Assen tot aan de grote stad Assen zelf. Ben jij op zoek naar een plek waar jij jouw droombadkamer kan realiseren? Dan kunnen wij bij Voortman Assen garanderen dat jij hier echt het ontwerp van je dromen krijgt. Jouw wensen staan centraal in onze manier van werken, wij luisteren en gebruiken jouw wensen als rode draad in het proces en ons ontwerp. Dat is fijn voor jou want jouw wensen worden volledig opgenomen in het uiteindelijke plan. Maar ook zijn deze wensen van jou heel erg fijn voor ons, wij hebben hierdoor een handvat om te volgen.

Verschillende badkamerstijlen bij Voortman Assen

Bij Voortman Assen hebben we verschillende badkamerstijlen in onze showroom staan om jou te kunnen laten zien. Daarnaast willen wij heel erg graag dat onze showroom als inspiratiebron dient voor jou! Hierom zetten wij verschillende stijlen neer in onze showroom om zo goed mogelijk jou te voorzien van gewenste informatie. Als je een badkamer in het echt ziet geeft dat toch een ander gevoel dan enkel een plaatje, het showroommodel zorgt voor een werkelijke impressie van deze badkamer. Ook is het heel erg fijn om de kranen en douches gewoon te kunnen zien en eventueel zelfs aan te kunnen zetten, hiervoor hebben wij een hele testplek gemaakt. Jij kan hier rustig op jouw gemak verschillende douchekoppen en kranen testen van Hansgrohe. Daarnaast is het ook fijn dat je even zelf in de badkamer kan gaan staan en hier een bepaald gevoel bij krijgt. Het is toch een hele investering en wij willen zo graag helpen om het gevoel zo goed mogelijk te ondersteunen.

Een bad of douche in jouw badkamer in Assen?

Een badkamer bestaat uit verschillende onderdelen, de wastafel, tegels, kranen en een bad of douche. Wij snappen dat het een hele lastige keuze is voor jou om te kiezen voor een bad of een douche. Het heeft beide een voordeel maar ook een nadeel. In een douche kan je zonder bankje nooit je hele lichaam rust geven maar in een bad is dit echter wel mogelijk! Maar een douche neemt een stuk minder ruimte in beslag tenzij jij kiest voor een dubbele douche of een ruime plek om te douchen. Een douche is heel erg makkelijk voor de snelle verfrissing terwijl een bad wat langer duurt om gereed te maken. Het makkelijkste zou natuurlijk zijn dat jij geen keuze hoeft te maken, maar niet iedereen heeft daar de ruimte voor die hiervoor nodig is. Dus kies slim en kies wat het beste bij jou past.

Maak een afspraak bij Voortman Assen voor een nieuwe badkamer

Maak snel een afspraak voor jouw badkamer bij Voortman Assen, wij kunnen verschillende badkamerstijlen voor jou realiseren! Kies welke stijl het beste bij jou en jouw woning past en wij gaan voor jou aan de slag. Maar hiervoor moet jij toch eerst een afspraak maken met een adviseur van Voortman om jouw wensen te bespreken. Kom langs in de showroom in Assen of maak via ons online afspraken programma een afspraak. Hopelijk zien wij je snel!

Landelijke badkamer
Industriële badkamer