Badkamers in de regio Assen

Voortman Assen is al een hele lange tijd een gevestigde naam in de badkamerbranche. Wij zijn gevestigd in Assen, maar zijn zeker niet gebonden aan Assen. Wij zijn natuurlijk wel vaker terug te vinden in de badkamers en keukens in de regio Hoogeveen. Wij plaatsen vaak badkamers in Hoogeveen, maar kunnen ook in andere gebieden keukens en badkamers plaatsen. Wij staan altijd garant voor hoge kwaliteit badkamers en willen dit ook laten zien aan onze potentiële klanten natuurlijk. Daarom laten wij op deze pagina zien wat voor projecten wij hebben geplaatst. Wij zijn enorm bezig om de hoogste kwaliteit te kunnen plaatsen bij u thuis. We hebben een enorme hoeveelheid aan opties die u kunt kiezen wanneer u een nieuwe keuken of badkamer koopt, een andere tegel of toch een sunshower in je douche plaatsen er is van alles mogelijk.

Badkamer project in Drenthe
Badkamer geplaatst in Drenthe
Badkamer geplaatst in Drenthe

Optimaliseer jouw badkamer

Bij Voortman Assen begrijpen we dat elke badkamer uniek is en dat ruimte-optimalisatie essentieel is. Of je nu een kleine en knusse badkamer hebt of een ruime en luxe ruimte, onze experts weten hoe ze het meeste uit elke ruimte kunnen halen. Door slimme opbergoplossingen, ruimtebesparende sanitaire voorzieningen en goed doordachte indelingen te gebruiken, zorgen we ervoor dat jouw badkamer zowel functioneel als mooi is.

Als een lokale badkamerspecialist in Assen zijn we trots op onze sterke banden met de gemeenschap. Onze klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en we streven ernaar om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten in de regio. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, wij staan altijd voor je klaar en zorgen voor een soepel en stressvrij proces.

Bij Voortman Assen krijg jij advies op maat

Bij Voortman Assen geloven we in het bieden van persoonlijke service en professioneel advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het badkamerontwerp- en renovatieproces. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, of tijdloze stijl, wij luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een badkamerontwerp dat perfect past bij jouw smaak en levensstijl. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken we uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun duurzame en hoogwaardige producten. Van sanitair en kranen tot tegels en meubels, wij bieden een breed scala aan producten om aan al jouw badkamerbehoeften te voldoen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail, zodat jouw badkamer er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

Badkamer geplaatst in Drenthe
Badkamer geplaatst in Drenthe

Neem contact op met Voortman Assen

Wil je jouw badkamerdromen werkelijkheid laten worden in de regio Assen? Neem dan vandaag nog contact op met Voortman Assen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, een afspraak te plannen en jouw badkamerproject tot een succes te maken. Maak van jouw dromen werkelijkheid.