Badkamers in Assen

Het is natuurlijk niet makkelijk om een badkamer samen te stellen bij Voortman in Assen, wij weten dat de keuze maken tussen verschillende materialen en modellen heel erg lastig is. Onze adviseurs willen jou ondersteunen in het hele proces van A tot Z. Een nieuwe badkamer in Assen samenstellen, daar komt heel erg veel bij kijken. Jij kan alleen al denken aan alle verschillende stijlen, al deze stijlen zijn voorzien van zijn eigen unieke elementen. Denk dus goed na welke stijlen het beste bij jouw woning en huidige inrichting passen.

Jij kan kiezen tussen verschillende elementen, wil jij een luxe badkamer die vol zit met de duurste elementen of toch een simpele badkamer. Zoek jij een hele ruime badkamer, of ben je op zoek naar een badkamer die past in een kleinere ruimte? Een badkamer zit vol met verschillende keuzes, een douche, bad of wil jij gewoon lekker allebei? Dit zijn nog maar enkele keukens die je moet maken! Bij Voortman Assen helpen wij jou met alle vragen, onze adviseurs helpen je graag in dit proces! Jij kan bij ons inspiratie opdoen in de showroom maar ook via onze site zijn er genoeg mogelijkheden om inspiratie op te doen.

Industriële badkamer bij Voortman Assen

De verschillende badkamer stijlen bij Voortman in Assen

Voortman Assen is volop bezig met het aanbieden van verschillende stijlen op het gebied van badkamers. Het leuke aan de badkamers is dat iedereen een andere smaak heeft en dus heeft iedereen behoefte aan een ander soort en stijl badkamer. Wij zijn benieuwd welke stijl jij kiest voor je nieuwe badkamer in Assen? Lees snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden in de verschillende stijlen van badkamers!
Als eerste nemen wij de landelijke badkamer, dit is echt een unieke optie. Wanneer jij kiest voor een landelijke badkamer creëer jij een echte sfeervolle badkamer. In de landelijke badkamers zie je als duidelijk element steeds de donkere tinten en karakteristieke elementen terugkomen. Naast de landelijke badkamer heb je ook de keuze voor een moderne badkamer, waar elk jaar veel vraag naar blijft. Ben jij op zoek naar een badkamer in Assen met een betonlook of wil jij heel graag marmeren tegels in je badkamer? Kijk dan ook eens naar de verschillende opties binnen een moderne badkamer. Als je meer over een moderne badkamer en zijn elementen wil weten, klik hieronder dan op de moderne badkamer. Als laatste stijl die wij willen uitlichten, pakken wij de industriële badkamer. In deze badkamer zien we vooral het gebruik van steigerhout terug maar ook andere houtelementen. Ook de combinatie met een betonlook tegel zien we vaak terug komen. Deze stijlen zijn ook heel erg makkelijk te combineren met elkaar!

Lees meer over onze landelijke badkamers

Lees meer over onze moderne badkamers

Lees meer over onze industriële badkamers

Landelijke badkamer
Moderne badkamer
Industriële badkamer
Kranen bij Voortman Assen

Badkamer gadgets bij Voortman in Assen

Een badkamer bestaat uit een aantal verschillende onderdelen om tussen te kiezen, materialen, vormen en een belangrijk aspect zijn ook badkamergadgets. Het is heel belangrijk om bij jezelf na te gaan wat er allemaal in jouw nieuwe badkamer moet zitten? Bij Voortman in Assen helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van gadgets. Het assortiment binnen Voortman Assen bestaat uit verschillende badkamer gadgets, zoals:

  • Regendouche
  • Douchetoilet
  • Sunshower
  • Douchecabines

Wil jij meer weten over al onze gadgets dan kan jij dit vinden op onze website, dus bekijk al onze badkamer gadgets eens op deze pagina!

Kom eens langs in de showroom van Voortman in Assen!

Op deze pagina heb je al aardig wat inspiratie op kunnen doen met betrekking tot de badkamers die wij aanbieden. En nu jij genoeg inspiratie hebt gekregen wil je natuurlijk ook een keer alle badkamers in het echt zien. Dat kan! Maak gemakkelijk en snel hieronder een afspraak en kom langs in de showroom in Assen. Onze experts staan voor je klaar om jou te helpen met het beste advies. Tot snel in Assen!

Badkamer bij Voortman Assen

Maak direct online een afspraak!