Badkamerinspiratie in Assen

Voor de beste badkamerinspiratie in Assen kom je bij Voortman Assen! Met veel verschillende stijlen die allemaal hun eigen unieke kenmerken hebben, hebben wij altijd een badkamer die bij jou past. Daarnaast hebben wij hele mooie en stijlvolle elementen van de beste merken die de jouw badkamer compleet maken. Badkamerinspiratie in Assen begint bij het kiezen van een stijl, dus lees snel verder en ontdek alles!

De verschillende badkamerstijlen

Voorman Assen helpt jou graag bij het opdoen van badkamerinspiratie in Assen. Wij belichten de drie verschillende stijlen uit ons assortiment zodat jij straks de goeie keuze maakt.

Om te beginnen de landelijke badkamer, welke bekend staat om zijn warme en gezellige sfeer. Hierbij komen vaak donkere tinten terug. Daarnaast kan een landelijke badkamer in elke woning worden geplaatst. Wat we ook veel terug zien in een landelijke badkamer, is een klassieke kraan en robuuste tegels.

Ook een moderne badkamer kan niet ontbreken bij het opdoen van badkamerinspiratie in Assen. Bij deze stijl zijn de tegels die gebruikt worden van groot belang. Hierbij zien we de marmeren tegels vaak terug komen. Daarnaast is de combinatie van rustige printen en drukke printen ook niet ongebruikelijk. Naast de mooie uitstraling dient er ook het nodige sanitair in jouw badkamer te staan. Alle mogelijkheden kun je ervaren en bespreken in onze showroom!

Tot slot is een industriële badkamer ook ontzettend populair. Zo kenmerkt een industriële badkamer zich door het gebruik van grijze tegels en steigerhout. Dit allemaal is natuurlijk perfect te combineren met een betonlook om jouw badkamer extra sfeer te geven. Verder kun je bij het opdoen van badkamerinspiratie in Assen ook nadenken over een inloopdouche die fantastisch tot zijn recht komt in een industriële badkamer.

Lees alles over de verschillende badkamerstijlen, door hieronder te klikken op jouw gewenste stijl:

Landelijke badkamer
Moderne badkamer
Industriële badkamer

Hoe maak jij jouw badkamer compleet?

Bij het opdoen van badkamerinspiratie in Assen komt meer kijken dan alleen de stijl. Zo is het ook van belang om eens na te denken over de verschillende gadgets. We kennen natuurlijk allemaal wel de inloopdouche, maar daarnaast kun je ook kiezen voor een douchecabine. Hiermee sluit je de ruimte volledig af en kun jij lekker genieten van de volledige warmte van de douche. Verder zijn er nog veel andere mogelijkheden om jouw badkamer uniek te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige regendouche of sunshower. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus doe snel badkamerinspiratie in Assen op en lees alles over de verschillende gadgets!

Maak een afspraak en doe badkamerinspiratie op in onze showroom!

Wil jij badkamerinspiratie op doen in Assen en de verschillende stijlen en gadgets in het echt bekijken? Maak dan snel een afspraak via het formulier hieronder en kom langs in onze showroom. Onze badkamerexperts helpen jou graag bij het vinden van een badkamer die bij jou past. Bij Voortman Assen ben je altijd verzekerd van het beste advies van onze experts. Daarnaast kun je voor al jouw vragen ook terecht bij onze experts of neem contact met ons op. Tot snel in de showroom in Assen!

Kwaliteit is top bij Voortman Assen