Badkamer op maat

Bij Voortman helpen wij jou graag met de perfecte badkamer op maat. Hierbij is het van belang dat jij eerst nadenkt over welke stijl, opstelling en elementen jij in jouw badkamer terug wil zien. Hier helpen wij jou graag een handje bij. Wij nemen jou mee in de verschillende mogelijkheden en stijlen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Een nieuwe badkamer kopen is natuurlijk spannend en ingrijpend, lees daarom snel verder!

Een badkamer op maat in elke stijl

Een badkamer op maat is bij ons te verkrijgen in verschillende stijlen. Zo is er voor iedereen de perfecte badkamer te vinden. Kies je voor een moderne, landelijke of industriële badkamer? Bij een modere badkamer moet je denken aan een badkamer met strakke lijnen en vaak een glanzende afwerking. Als je meer een gezellige en warme sfeer wil creëren, kies je voor een landelijke badkamer. Wil jij liever een badkamer op maat in een industriële stijl? Dan maken wij gebruik van steigerhout om een robuuste uitstraling samen te stellen. Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, Voortman heeft het! Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende stijlen door te klikken op één van de stijlen.

Moderne badkamer
Landelijke badkamer
Industriële badkamer

Een badkamer die voldoet aan jouw wensen

Bij een badkamer op maat staan jouw wensen centraal. Het is hierbij belangrijk om te weten wat jij wil. Denk al een vast eens na over de stijl, kleuren en elementen. Als jij hier een duidelijk beeld bij hebt, kunnen onze adviseurs jou gericht helpen met een goed advies. Door samen een rondje te lopen door de showroom ervaar jij alle mogelijkheden zelf. Laat je dus snel inspireren door één van onze experts!

Bekijk alle mogelijkheden in de showroom

Voor al jouw advies en inspiratie voor een keuken op maat, kom je langs in onze showroom. Maak gemakkelijk en snel online een afspraak en bekijk alle mogelijkheden. Samen met een adviseur bespreek je de hele badkamer van A tot Z, zodat jij straks kunt genieten van een nieuwe badkamer die voldoet aan jouw wensen. Tot snel in de showroom in Assen!